Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.
Οι άνθρωποι του Άρη έχουν ξεκινήσει την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και έχουν έλθει σε αρχική συμφωνία με κάποιους ποδοσφαιριστές, που προορίζονται μάλιστα και για το βασικό σχήμα.
Συμφωνίες τις οποίες δεν μπορούν, όμως, να οριστικοποιήσουν, καθώς περιμένουν την απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι και το θέμα του BAN.
Οι Κιτρινόμαυροι γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να είναι σίγουροι πως οι συγκεκριμένοι παίκτες θα περιμένουν μέχρι να βγει η απόφαση, γι’ αυτό και έχουν στη λίστα τους και εναλλακτικές λύσεις.
Τίποτα, βέβαια, από αυτά δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν βγει η γνωμοδότηση του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου.
- Οι 11 δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το 2026: Τι προανήγγειλε ο Κωστής Χατζηδάκης από τη Θεσσαλονίκη
- Ο Τραμπ εντείνει την πίεση στην Τεχεράνη: Ανακοίνωσε νέους δασμούς για όποια χώρα συναλλάσσεται με το Ιράν
- Επιμένει το πολικό ψύχος: Νέες χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες υπό το μηδέν – Πού χρειάζονται αλυσίδες







