Στη ΓΑΔΑ, για να καταθέσει για το ενδεχόμενο αντιποίησης αρχής, βρίσκεται η «ψυχολόγος» της άτυχης Καρολάιν που βρήκε τραγικό θάνατο στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Σημειώνεται πως είχε προηγηθεί παρέμβαση των συλλόγων ψυχολόγων, που ζήτησαν τα πτυχία της «συναδέλφου» τους μετά από τηλεοπτικές της εμφανίσεις και σχόλια για την προσωπική ζωή της δολοφονημένης μητέρας.

Στο στόχαστρο η «ψυχολόγος» της Καρολάιν

Ειδικότερα ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων, ζητούσε από την Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία αναφέρεται ως ψυχολόγος της Καρολάιν να καταθέσει το πτυχίο ΑΕΙ της καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Στη συνέχεια και μετά τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, «άδειασε» τη σύμβουλο υγείας της αδικοχαμένης Καρολάιν και η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής, η οποία, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι «η κυρία Μυλωνοπούλου δεν ήταν και δεν είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής».

Όταν ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής

Όποιο και να είναι τελικά το επάγγελμα της Ελένης Μυλωνοπούλου, το σίγουρο είναι ότι είχε πλούσια δράση, ακόμη και στον πολιτικό στίβο!

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, η Ελένη Μυλωνοπούλου έχει υπάρξει και υποψήφια ευρωβουλευτής.

Συγκεκριμένα, ήταν υποψήφια με το κόμμα «Νέα Ελληνική Ορμή» της Κατερίνας Παπακώστα και διεκδικούσε μία θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Το εν λόγω κόμμα, πάντως, δεν συγκέντρωσε το απαραίτητο ποσοστό, ώστε να εκλέξει ευρωβουλευτή.