Η τρίτη σεζόν της σειράς «Άγριες μέλισσες» δεν θα θυμίζει σε τίποτε αυτά που μέχρι τώρα ξέραμε!

Η αλλαγή στο σενάριο

Η τρίτη σεζόν της σειράς «Άγριες μέλισσες» θα είναι τελείως διαφορετική από αυτή που μέχρι σήμερα ξέρατε. Το μόνο που θα παραμείνει αμείωτο θα είναι το μίσος Σεβαστών και Σταμίρη, όλα τα άλλα θα είναι αλλιώτικα. Κι αυτό γιατί θα έχουμε μπει πλέον στα μαύρα χρόνια της χούντας και όλων οι ιστορίες θα έχουν να κάνουν με το δικτατορικό καθεστώς και τα εμπόδια/βασανιστήρια από την εξουσία! Οι αριστεροί χαρακτήρες της σειράς (Προκόπης) όπως και οι φιλοβασιλικοί (Παναγιώτης) θα κινδυνεύουν και θα περάσουν διά πυρός και σιδήρου.

Ανάμεσα σε αυτούς θα βρίσκονται και η Ελένη με τον Λάμπρο, που αν και δεν είδαμε ξεκάθαρα ποτέ τα πολιτικά τους φρονήματα, ωστόσο ο ξεσηκωμός που έκαναν με τους αγρότες, αλλά και οι φιλελεύθερες απόψεις τους για μια ελεύθερη κοινωνία, θα είναι το κόκκινο πανί για όλα όσα τους περιμένουν στο μέλλον. Πάντα με εντολή του Δούκα και της Μυρσίνης, που όλη την επόμενη σεζόν θα την περάσουν σύμφωνα με το σενάριο στη Λάρισα.

Η Πηνελόπη θα έχει φύγει στο Παρίσι, αλλά κάποιες καταστάσεις θα τη φέρουν πίσω, η Ανέτ θα εμφανιστεί για μερικά επεισόδιο και μετά θα πεθάνει από καρδιά, ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος θα παλέψουν κι εκείνοι για να βρουν ξανά τα πατήματά τους, ενώ η Ασημίνα και η Δρόσω θα συνεχίσουν να είναι στο πλευρό τους. Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν και ο Προύσαλης με τον Τόλλια, οι οποίοι λόγω της χούντας και του γεγονότος ότι κατέχουν θέσεις εξουσίας, πολλές φορές θα αναγκαστούν να πάρουν αποφάσεις που θα δυσαρεστήσουν τους άλλοτε αγαπημένους συγχωριανούς, ενώ τέλος ο Μελέτης, όπως ήδη είδαμε και στον β΄ κύκλο, θα γίνει ακόμη ένας βασανιστής της χούντας!

Τέλος, η Βιολέτα θα συνεχίσει να έχει το καφενείο της αλλά θα είναι τελείως διαφορετική, τόσο σε χαρακτήρα όσο και σε όψη, αφού θα θρηνεί τον χαμό του αγαπημένου της άντρα!

Το νέο Διαφάνι και τα καινούργια σκηνικά

Η φωτιά που προκλήθηκε από την εντολή που έδωσε η Μυρσίνη, είχε σαν αποτέλεσμα να καεί το σπίτι των αδελφών Σταμίρη, αλλά και άλλων κατοίκων του Διαφανίου. Ετσι με τον τρίτο κύκλο και τις νέες ιστορίες, το χωριό που μέχρι τώρα ξέρατε, να το ξεχάσετε! Ναι μεν τα καταστήματα θα παραμείνουν, αλλά θα έχουν τελείως διαφορετική όψη.

Ηδη έχουν αρχίσει να στήνονται τα νέα σκηνικά όπου θα είναι το σπίτι της Ελένης και του Λάμπρου, το σπίτι της Ασημίνα και της Δρόσως, αλλά και το σπίτι του Δούκα και της Μυρσίνης στη Λάρισα, όπου υποτίθεται θα ζουν πια. Οσο για το σπίτι των Σεβαστών στο Διαφάνι, αυτό θα αλλάξει επίπλωση και διαμόρφωση καθώς εκεί πλέον θα μένουν άνθρωποι της χούντας, που φυσικά θα παίρνουν τις απαραίτητες εντολές από τον Δούκα για να κάνει τη ζωή των αδελφών Σταμίρη κόλαση!

Οι νέοι ρόλοι

Ο Μιλτιάδης και η Ανέτ δεν θα βρίσκονται στον τρίτο κύκλο της σειράς καθώς σύμφωνα με το σενάριο πεθαίνουν! Οσον αφορά τον αστυνόμο Σπανό και τον δικηγόρο του Δούκα, θα τους βλέπουμε τακτικά όποτε χρειάζεται, ενώ η Δόμνα και η Ζορζέτ δεν θα εμφανιστούν ξανά ούτε σαν guest καθώς οι ιστορίες τους δεν θα μπλέκουν με κανένα τρόπο με το σενάριο.

Ολοι οι υπόλοιποι ρόλοι θα συνεχίσουν κανονικά. Από νέα πρόσωπα θα δούμε τον Αιμίλιο Χειλάκη που θα υποδυθεί τον Ακύλλα Μεγαρίτη, αλλά και ένα νέο ζευγάρι (που θα είναι καλοί και θα γίνουν φίλοι με Λάμπρο και Ελένη) το οποίο θα εγκατασταθεί στο Διαφάνι, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποιοι θα έχουν τους εν λόγω ρόλους μιας και ακόμα γίνονται κάστινγκ.

*Με πληροφορίες από το TV24