Ο Στέλιος Ρόκκος φέρνει στα σπίτια των τηλεθεατών σμαράγδια και ρουμπίνια τραγουδώντας στο «Σπίτι Με Το Mega».

O ανατρεπτικός καλλιτέχνης έχει ετοιμάσει για το «Σπίτι με το MEGA» μια μουσική βραδιά με καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις.

Η βραδιά ξεκίνησε από το «Δεν φοβήθηκα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το «Δεν φοβήθηκα» είναι μια ατμοσφαιρική μπαλάντα, σε μουσική και στίχου του ίδιου,  γράφτηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας των προηγούμενων μηνών και μέσα από αυτήν κάνει μια κατάθεση ψυχής για την αγάπη.

Ο τραγουδοποιός μετράει ήδη 30 χρόνια στη μουσική και έχει τραγουδήσει δεκάδες επιτυχία σε δική του μουσική και στίχους αλλά και άλλων καταξιωμένων συναδέλφων του.

Από το «Αυγουστιάτικο φεγγάρι», το «Σμαράγδια και ρουμπίνια», το «Έμεινα εδώ» αλλά και το «Έτσι αγαπάω εγώ» ο Στέλιος Ρόκκος κάνει μια αναδρομή σε όσα τραγούδια λατρέψαμε σε όλη του την πορεία.

Ένας από τους πιο καταξιωμένους μουσικούς και τραγουδιστές στην Ελλάδα, βάζει τη δική του σφραγίδα σε λαϊκά τραγούδια που αγαπάμε όλοι, τα οποία αποκτούν μία πιο ροκ διάθεση, ενώ συνδέει παραδοσιακά ακούσματα με απρόβλεπτές μουσικές επιλογές και μαζί με τις μεγάλες του επιτυχίες συνθέτουν ένα μουσικό παζλ ειδικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Κι επειδή οι καλύτερες μουσικές διαδρομές είναι πάντα με παρέα, ο Στέλιος Ρόκκος υποδέχεται τον σπουδαίο ερμηνευτή του δημοτικού τραγουδιού Γιάννη Καψάλη, την Ασπασία Στρατηγού και τον Steven από τους My Excuse.  Στη βραδιά συμμετέχουν ο Αντώνης Βλάχος και η Στεφανία Ρίζου.