Με μια νέα ανάρτηση για τον εμβολιασμό του Κώστα Μπακογιάννη επέστρεψε στο Facebook η Έλενα Ακρίτα.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε, υποστηρίζοντας ότι ο δήμαρχος Αθηναίων εμβολιάστηκε με… καπάκι από νοσηλευτή που δεν φορούσε γάντια, η γνωστή δημοσιογράφος κατέβασε άρον άρον την ανάρτηση, καθώς έγινε στόχος επικριτικών σχολίων από χρήστες στα social media, οι οποίοι την κατηγόρησαν για fake news και συνωμοσιολογία.

«Μην τηλεφωνείτε άλλο, έχουμε νικητή. Ο κ. Μπακογιάννης εμβολιάζεται με καπάκι στη σύριγγα από νοσοκόμα χωρίς γάντια και ο Ιονέσκο αυτοκτονεί», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας με τον Κώστα Μπακογιάννη να σηκώνει μανίκι, πυροδοτώντας θύελλα αντιδράσεων.

«Υπήρξαν κάποια σχόλια όπως για παράδειγμα της κυρίας Ακρίτα, στο οποίο όμως δεν έχουμε λόγο να δώσουμε πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Άλλωστε οι σχέσεις μου με την κυρία Ακρίτα είναι αμοιβαίας αγάπης, αμοιβαίας εκτίμησης, αμοιβαίο σεβασμού και η κριτική που προέρχεται από την κυρία Ακρίτα είναι μάλλον προβλεπόμενη έως και αδιάφορη πλέον…» ανέφερε από πλευράς του ο Μπακογιάννης.

Σήμερα, η Ακρίτα επανήλθε μάλιστα με μία ακόμη ανάρτηση, ζητώντας συγγνώμη από τον Κώστα Μπακογιάννη.

«Δεν πόνεσε η ένεση, με εμβολίασαν με το καπάκι #not. Κύριε Κώστα Μπακογιάννη σάς οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη», έγραψε χαρακτηριστικά.