Το ολοκαίνουργιο Nissan X-TRAIL πραγματοποιήσε το  παγκόσμιο ντεμπούτο  του στo Σαλόνι Αυτοκίνητου της Σαγκάης, ενώ, η νέα εκδοχή του αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το ερχόμενο καλοκαίρι!

Θα πατάει σε νέα πλατφόρμα Alliance CMF-C, που φτιάχτηκε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να φιλοξενήσει τη νέα τεχνολογική καινοτομία που φέρει ο κινητήρας e- POWER της Nissan. Το νέο μοντέλο θα φέρει προηγμένη τεχνολογία υποστήριξης οδηγού, αναβαθμισμένη οδηγική συμπεριφορά  και δυναμικές επιδόσεις. Το e-POWER της Nissan διαφέρει από τα τυπικά υβριδικά συστήματα, καθώς απλοποιεί τη λειτουργία του κινητήριου συνόλου, με τον ηλεκτροκινητήρα υψηλής απόδοσης να παρέχει αποκλειστικά ισχύ στους τροχούς. Η μπαταρία ιόντων λιθίου που τροφοδοτεί τον ηλεκτρικό κινητήρα, επαναφορτίζεται από έναν εξαιρετικά αποδοτικό, ενσωματωμένο κινητήρα εσωτερικής καύσης που λειτουργεί ως γεννήτρια ισχύος.

Αυτή είναι η τέταρτη γενιά του επιτυχημένου οικογενειακού SUV και θα διατηρήσει την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων γενιών, προσφέροντας ένα ευέλικτο και πρακτικό εσωτερικό.

“Το νέο X-Trail θα παραμείνει πιστό στην καθιερωμένη φόρμουλα SUV που έχει αποδειχθεί άκρως επιτυχημένη για την Nissan,  από το λανσάρισμα του πρώτου μοντέλου το 2001. Θα προσφέρει περισσότερη αποδοτικότητα, αναβαθμισμένη οδηγική εμπειρία, ευελιξία και φιλική προς το χρήστη τεχνολογία. “, δήλωσε ο Guillaume Cartier, πρόεδρος της Nissan  για την Αφρική, την  Μέση Ανατολή, την Ινδία, την Ευρώπη και την Ωκεανία (AMIEO).

Εξίσου σημαντικό, ότι, θα υπάρχει και επταθέσια εκδοχή, αφού το νέο X-Trail, θα είναι διαθέσιμο με μια πτυσσόμενη τρίτη σειρά καθισμάτων.