Ψάχνεις και δε βρίσκεις τι δώρο να επιλέξεις για το βαφτιστήρι σου; Δε χρειάζεται να αναστατώνεσαι! Η λύση βρίσκεται στο Public, τη μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας, πολιτισμού και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. Στο Public θα βρεις αμέτρητες επιλογές για κάθε ηλικία και γούστο. Για να σε διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο, παρακάτω θα σου προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα πασχαλινά δώρα για το 2021.

Λαμπάδα χειροποίητη ή παιχνιδολαμπάδα;

Πρώτο και κύριο, είναι να βρεις την κατάλληλη λαμπάδα. Αν το βαφτιστήρι σου είναι παιδάκι σίγουρα προτιμά τις παιχνιδολαμπάδες. Αυτό που θα ξετρελάνει αγόρια και κορίτσια είναι η λαμπάδα LEGO Friends Heartlake City Organic Café, η οποία περιλαμβάνει το LEGO σετ καφέ και κουζίνας γεμάτο με έξυπνες λεπτομέρειες. Μία ακόμη καλή επιλογή είναι η λαμπάδα LEGO Friends Olivia’s Electric Car, η οποία με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο και το σταθμό φόρτισης, μαθαίνει στα παιδιά να αγαπούν και να σέβονται το περιβάλλον. Βέβαια, αν θέλεις κάτι πρωτότυπο και μοναδικό μπορείς να ρίξεις μια ματιά στη μεγάλη μας ποικιλία σε χειροποίητες λαμπάδες. Για παράδειγμα, για το κορίτσι της καρδιάς σου μπορείς να διαλέξεις την χαριτωμένη λαμπάδα Frida Kahlo, ενώ αντίστοιχα για το αγόρι της ζωής σου, μπορείς να διαλέξεις τη φανταστική λαμπάδα λιονταράκι Ινδιάνος.

Πασχαλινά βιβλία

Το βιβλίο ανέκαθεν αποτελούσε ένα από τα πιο εποικοδομητικά πασχαλινά δώρα. Ειδικά αν το βαφτιστήρι σου βρίσκεται σε μικρή ηλικία, το βιβλίο «Η Τσίου Τσίου ψάχνει τον Λαγό του Πάσχα!» είναι ότι πρέπει για πασχαλινό δώρο. Βέβαια, δεν γίνεται να παραλείψουμε και το βιβλίο «Πάσχα με την Πέππα» με το πολυλατρεμένο γουρουνάκι που μπαίνει σε πασχαλινές περιπέτειες.

Πασχαλινά δώρα για gamers

Εδώ που τα λέμε, για τις λίγο μεγαλύτερες ηλικίες, το καλύτερο δώρο βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία. Το φανατικότερο δώρο που μπορεί να λάβει κάποιος είναι το κορυφαίο Xbox Series S, η οποία είναι η πιο σύγχρονη και κομψή next gen κονσόλα που κυκλοφορεί. Για τους λάτρεις του παραδοσιακού gaming υπάρχει και το Nintendo Switch – Fortnite Special Edition, η υπερσύγχρονη κονσόλα της Nintendo που περιλαμβάνει και το παιχνίδι Fortnite Wildcat Bundle.

Δώρα τεχνολογίας για όλη την οικογένεια

Επειδή μπορούμε να σε καλύψουμε στα πάντα, αν θέλεις το πασχαλινό δώρο για το 2021, να αφορά όλη την οικογένεια, μπορείς να περιηγηθείς στην κατηγορία των tablets. Το πρώτο tablet που σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα είναι το νέο Lenovo Tab M10, το οποίο εξοπλίζεται με πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή, μεγάλη χωρητικότητα, δύο ποιοτικές κάμερες, οθόνη υψηλής ανάλυσης και δύο ηχεία τα οποία υποστηρίζουν την τεχνολογία Dolby Atmos. Επίσης, περιλαμβάνει το kids mode, ώστε να μπορούν οι γονείς να ελέγχουν σε τι θα έχουν πρόσβαση τα παιδιά. Το επόμενο κορυφαίο tablet που μπορείς να βρεις στο Public, είναι το Samsung Galaxy Tab A7. Το συγκεκριμένο έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό, εξαιρετική απόδοση, ευρεία οθόνη, τετραπλά ηχεία και με την εφαρμογή Family Sharing μπορείτε να μοιραστείτε αρχεία με όλη την οικογένεια.

Τώρα λοιπόν, έχεις όλα τα εφόδια για να πάρεις την πιο όμορφη λαμπάδα και το καλύτερο πασχαλινό δώρο. Το Public.gr είναι εδώ για να κάνει και αυτό το Πάσχα μοναδικό!