Ελληνικό Πάσχα σημαίνει οικογένεια. Σημαίνει παραδόσεις που χάνονται στα βάθη των αιώνων. Σημαίνει γεύσεις και αρώματα που μας ταξιδεύουν στις αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας – και που δημιουργούν ολοκαίνουργιες, τις οποίες θα φέρουν τα παιδιά μας σε όλη τους τη ζωή. Και φυσικά, ελληνικό Πάσχα σημαίνει ελληνική φύση. Όλα αυτά τα μαγικά συστατικά, που τόσο μας έλειψαν από την περσινή χρονιά, φέτος θα καταφέρουμε να τα απολαύσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στο πιο ιδανικό περιβάλλον, χάρη στο «Πάσχα Μαζί», τα προνομιακά πακέτα τεσσάρων διανυκτερεύσεων που σχεδίασε και προσφέρει για αυτό το σκοπό η Grecotel.

Πάσχα στη σκιά του Ποσειδώνα

Στην άκρη του Δρυμού του Σουνίου, μέσα στα πεύκα, κρύβεται ένας τόπος ξεκούρασης και εμπειρίας. Το Grecotel Cape Sounio, με τη διακριτική του πολυτέλεια και τις εντυπωσιακές του εγκαταστάσεις, είναι έτοιμο να μας καλωσορίσει με τις λαμπάδες και τα καλούδια του για την απόδραση του Πάσχα και τις Πρωτομαγιάς.

Οι δυο απομονωμένες παραλίες του, που βαθαίνουν σταδιακά, επιτρέποντας στα παιδιά να απολαύσουν άφοβα τις βουτιές τους, αποτελούν ειδυλλιακή επιλογή για το πρώτο μας μπάνιο για φέτος, με τα κρυστάλλινα νερά και την υπέροχη θέα τους στο Ναό του Ποσειδώνα.

Ο περιβάλλων χώρος με την πανέμορφη ελληνική του φύση ενδείκνυται για δραστηριότητες των παιδιών – οι οποίες, όπως και η διαμονή και η διατροφή, προσφέρονται εντελώς δωρεάν για τα παιδιά κάτω των 12 ετών.

Πριν ξεκινήσουμε για τις εξερευνήσεις μας, θα απολαύσουμε το εκλεκτό πρωινό που συμπεριλαμβάνεται δωρεάν στο προνομιακό πακέτο της διαμονής μας, για να γεμίσουμε ενέργεια για όλη μας την ημέρα. Εντελώς δωρεάν θα απολαύσουμε και τα πλούσια εορταστικά γεύματα που συμπυκνώνουν την εξαιρετική γαστρονομία του Cape Sounio: ‘ρίφια Κρητικά, μέλι και φέτα Ρεθεμνιώτικη, κρέας μελωμένο, βραστό, πιλάφι στο βαρέλι και τσουρέκι με στακοβούτυρο.

Κερασμένα θα είναι και τα εμφιαλωμένα νερά, τα αναψυκτικά, οι μπύρες και τα επιλεγμένα κρασιά από το κτήμα του Cape Sounio που θα συνοδεύουν τα εορταστικά πιάτα.

Τη Μ. Παρασκευή, θα κληθούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε νηστίσιμες γεύσεις, ενώ το Μ. Σάββατο θα απολαύσουμε τη διάσημη μαγειρίτσα της Grecotel. Τα παιδιά θα φάνε νωρίς, στο ειδικό δείπνο που προσφέρεται για εκείνα στις 20:00, ώστε να μην χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τα μεσάνυχτα.

Σε όλη τη διάρκεια της διαμονής μας, θα βρίσκουν τις γευστικές επιλογές που τους ταιριάζουν στον πλούσιο παιδικό μπουφέ Tasty Corner που θα παραμένει ανοιχτό από τις 11:00 έως τις 17:00 και θα απολαμβάνουν τα δικά τους εορταστικά γεύματα που επίσης περιλαμβάνονται στα πακέτα.

Πάσχα όπως το ονειρευτήκατε

Μεγάλες, αμμώδεις παραλίες που συνεχίζονται για χιλιόμετρα. Πράσινη πελοποννησιακή φύση, πλούσια και ήμερη, που προσκαλεί τους μικρούς εξερευνητές σε ατέλειωτο παιχνίδι. Το Grecotel Olympia Oasis έχει όλα τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν έναν οικογενειακό παράδεισο. Και φέτος μπορούμε να τον απολαύσουμε μαζί με την οικογένειά μας με τη μεγαλύτερη δυνατή ξενοιασιά, χάρη στα all inclusive πακέτα διαμονής για τις ημέρες του Πάσχα.

Το ειδικά σχεδιασμένο, πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα της Grecotel, που περιλαμβάνει τη δωρεάν διαμονή και διατροφή των παιδιών έως 14 ετών, επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία χαλάρωσης και δραστηριοτήτων στη φύση.

Κάθε ημέρα μας θα ξεκινά με ένα πλούσιο πρωινό στον μπουφέ του Olympia Oasis, πριν ξεκινήσουμε για το μπάνιο ή τη βόλτα στη φύση. Το μεσημέρι, θα απολαμβάνουμε το μεσημεριανό μας στην πλατεία Oasis, όπου μπορούμε να βρούμε λαχταριστό street food, σνακ και παγωτό, αλλά και νερό, αναψυκτικά, ζεστά και κρύα ροφήματα, επιλεγμένα αλκοολούχα ποτά και κρασί σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ θα επιστρέφουμε στον μπουφέ, όπου θα βρίσκουμε όλες τις παραδοσιακές γεύσεις της Λαμπρής.

Τα παιδιά μας θα κακομαθαίνουν, επιλέγοντας τα αγαπημένα τους φαγητά από τον πλούσιο παιδικό μπουφέ Tasty Corner, που θα παραμένει ανοιχτός από τις 11:00 μέχρι και τις 17:00, ενώ θα απολαμβάνουν μαζί μας τις νηστίσιμες γεύσεις της Μ. Παρασκευής, αλλά και το πασχαλιάτικο τραπέζι της αφθονίας.

Εξαίρεση σε αυτό θα είναι η νύχτα του Μ. Σαββάτου, αφού εκείνα θα έχουν πάρει το ειδικό δείπνο τους ήδη από τις 20:00, ώστε να είναι χορτάτα και ήρεμα όταν σταθούμε οικογενειακά έξω από την όμορφη, στολισμένη και μυροφόρα εκκλησία του Olympia Oasis για να ανταλλάξουμε το φιλί της αγάπης. Στα χέρια μας θα βρίσκονται οι λαμπάδες που μας προσέφερε ως καλωσόρισμα η Grecotel, μαζί με πολλά ακόμη καλούδια.

Σε περίπτωση που οι ειδικές συνθήκες του διαστήματος που διανύουμε καταστήσουν αδύνατη τη μετακίνηση από νομό σε νομό για τις ημέρες του Πάσχα, το ποσό που καταβάλαμε για την επιβεβαίωση της κράτησης θα μας επιστραφεί στο ακέραιο – ή, αν το προτιμάμε, θα αξιοποιηθεί ως προκαταβολή για μελλοντική μας κράτηση.

Ασφάλεια στο μέγιστο

Όποιον από τους δυο μαγικούς προορισμούς κι αν επιλέξουμε, θα έχουμε πάντα τη βεβαιότητα ότι η χαλάρωσή μας συνοδεύεται από τη μέγιστη ασφάλεια. Φυσικά, η Grecotel συμμορφώνεται απόλυτα με τα κυβερνητικά πρωτόκολλα, όμως εκτός αυτού χάρη στους ανοιχτούς χώρους και τις μεγάλες εκτάσεις των ξενοδοχείων, όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες υπαίθρια.

Επιπλέον, οι προνομιακές τιμές γίνονται ακόμη πιο δελεαστικές για τα μέλη του Privilege που επωφελούνται από επιπλέον έκπτωση έως 10%.

Ανακαλύψτε τα πακέτα και τα προγράμματα Grecotel Πάσχα Μαζί στο Σούνιο και την Κυλλήνη, καθώς και το Grecotel Stay Safe πρωτόκολλο λειτουργίας και κάντε εύκολα την κράτησή σας online στο grecotel.com.