Όσα είπε στον δικηγόρο του και τους αστυνομικούς ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα Πηλίου έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

«Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο. Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω σκοτεινό πέπλο…» ανέφερε χαρακτηριστικά, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 31χρονος κρατείται σε κελί στην Αστυνομική Διεύθυνση και παραληρούσε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. «Είναι ένα άτομο διαταραγμένο» αποκαλύπτουν οι αστυνομικοί στους οποίους κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ανέφερε πως θόλωσε και δεν θυμάται τίποτα από το διπλό φονικό.

Ο δράστης, αφού έσπασε το παράθυρο του σπιτιού της συζύγου του, επιτέθηκε πρώτα στην πεθερά του που φέρει χτυπήματα στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την πρώην σύζυγό του, την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να σώσει τη μητέρα της από τα χέρια του, καθώς και τον κουνιάδο του.

Ψυχικά διαταραγμένος

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ethessalia.gr, o φερόμενος ως δράστης σε λίγες ημέρες θα περνούσε νέα ψυχιατρική αξιολόγηση από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας καθώς από τον Φεβρουάριο είχε ζητήσει η σύζυγός του να εξετασθεί ψυχιατρικά.

Είχε υποβληθεί σε αξιολόγηση αλλά δεν κρίθηκε περιστατικό για εγκλεισμό και τις επόμενες ημέρες θα γινόταν επανεξέταση. Λάμβανε ωστόσο φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στενών φιλικών προσώπων της δολοφονημένης κοπέλας, η ίδια είχε ζητήσει την ψυχιατρική εξέταση για τις κακοποιητικές του συμπεριφορές το τελευταίο πεντάμηνο, που οδήγησαν στον τελειωτικό χωρισμό τους πριν ένα μήνα.

«Δεν με μοιάζει. Θα με κλείσουν ένα μήνα μέσα και θα βγω» φέρεται να της απαντούσε.

«Θέλω να σαπίσει στη φυλακή…»

Την ίδια στιγμή, μιλώντας στην ιστοσελίδα TheNewspaper.gr ο άτυχος πατέρας λέει: «Την Πέμπτη κάναμε την καταγγελία στην αστυνομία. Ήρθε εδώ και χτύπησε εμένα και την κόρη μου. Η Κωνσταντίνα δήλωσε στην αστυνομία ότι θα θρηνήσουμε θύματα. Και είχε δίκιο. Τη ζήλευε παθολογικά. Μας απειλούσε όλους τον τελευταίο καιρό. Κι εμένα. Το παιδί μου ετοιμαζόταν να πάει να πιάσει δουλειά».

«Ένα πράγμα θέλω μόνο. Να σαπίσει στη φυλακή» υπογραμμίζει ο χαροκαμένος πατέρας, ο οποίος έχασε δύο παιδιά μέσα σε λίγα λεπτά.

 Την Πέμπτη τους… χτύπησε οικογενειακώς

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν στενοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, τα προβλήματα στο γάμο τους άρχισαν να εμφανίζονται από την πρώτη στιγμή και εντάθηκαν με τον ερχομό του δίχρονου παιδιού του τους στον κόσμο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φερόμενος ως δράστης συμπεριφέρεται βίαια στη σύζυγό του και στην οικογένειά της. Μάλιστα, την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με μαρτυρίες, μετέβη στο πατρικό σπίτι στη Μακρινίτσα και έστησε καβγά, χτυπώντας μάλιστα την άτυχη 28χρονη και τους γονείς της.

Για τον λόγο αυτό, η οικογένεια είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, τα οποία όμως δεν είχαν εκδικαστεί.

Η 28χρονη το τελευταίο διάστημα ανέβαινε έναν… γολγοθά κατά τη διάρκεια της συμβίωσής της με τον 31χρονο. Αναφορές λένε ότι τα περιστατικά βίας ήταν πολλά και τα ξεσπάσματα συχνά. Μέχρι που το ποτήρι ξεχείλισε και η Κωνσταντίνα αποφάσισε να πάρει το παιδί της και να μεταβεί στο σπίτι των γονιών της μέχρι να επανεξετάσει τη σχέση της με τον φερόμενο ως δράστη.

Όμως, τα τραγικά χθεσινά γεγονότα την πρόλαβαν και η γυναίκα έπεσε νεκρή μαζί με τον άτυχο αδερφό της από τα χτυπήματα του δράστη με μαχαίρι.