Δελτίο Τύπου

Όση σωματική δύναμη χρειάζεται να ρίξεις μακριά τη σφύρα και να καταρρίψεις τις ανώτερες επιδόσεις σου, άλλη τόση -ψυχική- απαιτείται για να ξεπεράσεις τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Ο χαρισματικός Χρήστος Φραντζεσκάκης διαθέτει εξαιρετικό επίπεδο τεχνικής και σπουδαίο ταλέντο, που τον βοηθούν να ξεδιπλώσει τις απεριόριστες δυνατότητές του. Με επιμονή και πάθος διεκδικεί τα όνειρά του, προσπαθώντας να ξεπεράσει τον εαυτό του σε κάθε αγώνα, βολή με βολή. Φέτος, το betshop.gr βρίσκεται δίπλα στον ταλαντούχο Έλληνα αθλητή της σφυροβολίας ως Μεγάλος Χορηγός, δίνοντάς του επιπλέον ώθηση για τη χρυσή… βολή του!

O 20χρονος σφυροβόλος από τα Χανιά αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες ολυμπιακής διάκρισης της Ελλάδας, σύμφωνα με τους ειδικούς του αθλήματος, έχοντας στο πρόσφατο ιστορικό του ένα σερί μεγάλων επιδόσεων με Πανελλήνια και διεθνή ρεκόρ, πολλά μετάλλια και βολές πάνω από τα 76 μέτρα, ώστε να συναγωνίζεται επάξια τους κορυφαίους του κόσμου.  Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης έχει διανύσει μια εντυπωσιακή διαδρομή προς τις διακρίσεις, όπου τα καθημερινά εμπόδια και οι προκλήσεις που καλείται να ξεπεράσει, του δίνουν την απαιτούμενη αθλητική ωριμότητα και το κίνητρο για την επίτευξη των στόχων του.

Το 2019 ο Χρήστος Φραντζεσκάκης σημείωσε 6 Πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορία Κ20 και αναδείχθηκε επίσης χρυσός Βαλκανιονίκης Ανδρών και Πανελληνιονίκης Κ20 και Κ23, ενώ μέχρι στιγμής κατέχει στην τροπαιοθήκη του 11 πανελλήνια, 1 ευρωπαϊκό και 4 βαλκανικά μετάλλια, κι άλλες σημαντικές διακρίσεις και ρεκόρ σε κορυφαίες διοργανώσεις.

Ο μεγάλος στόχος για το προσεχές καλοκαίρι είναι η συμμετοχή και η καλή παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο -με μια πιθανή πρόκριση στον τελικό- όπου θα κυνηγήσει τη μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα. Το betshop.gr αναδεικνύει το ταλέντο και την αποφασιστικότητα των ταλαντούχων αθλητών της χώρας, στηρίζοντας τις προσπάθειές τους μέσα από το χορηγικό πρόγραμμα “Rise to the Challenge” και θα ακολουθεί τον Χρήστο Φραντζεσκάκη σε όλες τις επίσημες υποχρεώσεις του, με την ελπίδα να καταγράψει μαζί του μεγάλες επιτυχίες!

Μάθετε περισσότερα για τον Χρήστο Φραντζεσκάκη και το Rise to the Challenge εδώ.

Σχετικά με το Betshop

Το Betshop ξεκίνησε στο Λονδίνο το 1997 και εξελίχθηκε σε μία ολοκληρωμένη πύλη τυχερών παιγνίων, για το διαδικτυακό στοίχημα. Ως διαδικτυακή επωνυμία δραστηριοποιείται παγκοσμίως σε οργανωμένες αγορές, παρέχοντας πρωτοποριακές iGaming υπηρεσίες, που το έχουν εγκαθιδρύσει ως μια κορυφαία μάρκα. Στην Ελληνική αγορά λειτουργεί νόμιμα από το 2013 μέσω του διαδικτυακού τόπου www.betshop.gr, εξελίσσοντας και βελτιστοποιώντας συνεχώς την ιστοσελίδα, η οποία είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των Ελλήνων παικτών στοιχήματος και καζίνο. Στόχος του Betshop, είναι να ανταποκρίνεται στο ολοένα εξελισσόμενο περιβάλλον της iGaming βιομηχανίας με πρότυπη επιχειρησιακή δομή και κανονιστική συμμόρφωση, ώστε οι πελάτες του να απολαμβάνουν πάντα συναρπαστικές επιλογές διασκέδασης, με την προστασία και την εγγύηση της ασφάλειας που παρέχει η πλατφόρμα της B2B GAMING SERVICES (MALTA) LTD, με πιστοποιήσεις κατά ISO:9001:2015 και ISO:IEC:27001:2013.

Δείτε περισσότερα στο https://www.b2bgamingservices.com/about-us/