Την απόφαση της ΔΕΗ να προχωρήσει σε έκπτωση 10% στους λογαριασμούς του Φεβρουαρίου, ανεξαρτήτως προμηθευτή, σε όσους έμειναν χωρίς ρεύμα, ανακοίνωσε η Σοφία Δήμτσα, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της ΔΕΗ.
Δώρο τα τέλη δικτύου διανομής
Μιλώντας στο MEGA, η κ. Δήμτσα επισήμανε πως «το ελάχιστο που μπορεί να γίνει για να αποζημιωθούν τα νοικοκυριά που ταλαιπωρήθηκαν, είναι ο ΔΕΔΔΗΕ να αφαιρέσει από τον λογαριασμό του Φεβρουαρίου την χρέωση του δικτύου διανομής σε όλους τους πελάτες που επλήγησαν από την κακοκαιρία».
Η έκπτωση που θα δουν οι πελάτες θα κυμαίνεται περίπου στο 10% του συνολικού λογαριασμού κατανάλωσης ρεύματος και θα δοθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να ισχύσει και για όσους καταναλωτές έχουν επιλέξει διαφορετικό προμηθευτή ρεύματος.
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση και τού ζήτησε «ως μία κίνηση καλής θέλησης να εξετάσει μία μείωση στο λογαριασμό του ρεύματος για τον μήνα Φεβρουάριο για τα νοικοκυριά εκείνα τα οποία έμειναν χωρίς ρεύμα τις τελευταίες μέρες».
- H Χρυσηίδα Δημουλίδου για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη: «Μια δικαίωση που δεν ήρθε»
- Hellenic Train: Με καθυστέρηση 64 λεπτών αναχώρησε η αμαξοστοιχία IC57 που εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα
- Τραμπ: «Φορτώνουμε τα πλοία μας με τα καλύτερα πυρομαχικά – Αν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις θα τα χρησιμοποιήσουμε»






