Με 24 εμβολιαστικές γραμμές και 48 γιατρούς ξεκινά σήμερα, Δευτέρα, τη λειτουργία του το εμβολιαστικό κέντρο στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ-Helexpo AE στη Θεσσαλονίκη, το οποίο, στην πλήρη ανάπτυξη του, θα είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα.
Το εμβολιαστικό κέντρο κατά της Covid-19, που θα αναπτυχθεί πλήρως τον Μάρτιο, θα λειτουργήσει σταδιακά, ανάλογα με τον εφοδιασμό των εμβολίων. Σήμερα ενεργοποιούνται οι 24 εμβολιαστικές γραμμές από τα συνολικά 108 σημεία εμβολιασμού, που αναμένεται να φιλοξενήσει.
Σε αυτό θα εμβολιάζονται άτομα ηλικίας άνω των 75 ετών. Η δυναμικότητά του εκτιμάται πως θα ξεπερνάει τους 430 εμβολιασμούς την ώρα, 6.000 την ημέρα και 157.000 εμβολιασμούς τον μήνα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επίθεση στο δείπνο τον ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: «Ανακουφισμένος» ο Βασιλιάς Κάρολος για την ασφάλεια του Τραμπ
- Τσερνόμπιλ: Το ατύχημα που έλεγαν πως δεν θα συνέβαινε ποτέ – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Αγαπηδάκη για ασυνόδευτα στο Face2Face: Η Μόρια ήταν «ξέφραγο αμπέλι» όταν ανέλαβα – Βρήκα στις δομές 40αντάρηδες






