Σε ένα γνήσιο βραζιλιάνικο ντέρμπι, η Παλμέιρας κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες κόντρα στην Σάντος, με γκολ του Μπρένο στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων.  Ένας τελικός τον οποίο οι Έλληνες φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε «ζωντανή» μετάδοση από το One channel.

Η  ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα κατάφερε να πάρει το βαρύτιμο τρόπαιο καθώς στις καθυστερήσεις του τελικού βρήκε τρόπο για να σκοράρει με εξαιρετική κεφαλιά του Μπρένο. Το γκολ μπήκε στο 99′ αλλά λίγα λεπτά νωρίτερα έγινε ένας… χαμός.

Αρχικά ο προπονητής της Σάντος, Κούκα, αποβλήθηκε καθώς δεν άφησε τον αντίπαλο παίκτη να πάρει τη μπάλα και να εκτελέσει γρήγορα πλάγιο άουτ. Στη συνέχεια έγινε ένας μικρός χαμός και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα, ενώ το ματς διεκόπη για αρκετά λεπτά.

Το ματς πάγωσε για τα καλά, όμως η Παλμέιρας δεν είχε πει την τελευταία της λέξη πέτυχε το γκολ στο 90’+9′. Ο Ρόνι σέντραρε από τα δεξιά και ο Μπρένο με κεφαλιά χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του.

Στο πρώτο μέρος η Σάντος ήταν εκείνη που κρατούσε τη μπάλα στην κατοχή της και προσπαθούσε να βρει τον τρόπο να ανοίξει το σκορ, χωρίς όμως επιτυχία.

Από την άλλη πλευρά η Παλμέιρας ήταν αυτή που μπορεί να μην είχε την πρωτοβουλία ωστόσο ήταν εκείνη που απείλησε περισσότερο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακριβώς στο ίδιο μοτίβο και είχε παρά μόνο ορισμένες στιγμές που υπήρχαν οι προϋποθέσεις να γίνει κάτι, ωστόσο τίποτα δεν άλλαζε και όλα έδειχναν πως θα οδηγούνταν το ματς στην παράταση.

Ο Μπρένο όμως είχε αντίθετη άποψη και με ωραία κεφαλιά στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε το βαρύτιμο τρόπαιο στην Παλμέιρας.