Οι διοργανωτές των Grammy ανέβαλαν την ημερομηνία της τελετής απονομής του 2021, μεταθέτοντάς την για τις 14 Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

«Κατόπιν προσεκτικών συζητήσεων με ειδικούς στην υγεία, τον παρουσιαστή και τους καλλιτέχνες, που είναι προγραμματισμένοι για εμφάνιση, αναπρογραμματίζουμε την 63η τελετή απονομής των Βραβείων Grammy για την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Η συνεχώς επιδεινούμενη κατάσταση με τον κοροναϊό στο Λος Άντζελες, με τις δομές υγείας υπερβολικά επιβαρυμένες, τις ΜΕΘ να έχουν αγγίξει τα όρια και νέες οδηγίες από πολιτεία και τοπικές κυβερνήσεις οδήγησαν όλους μας στο συμπέρασμα πως αυτό ήταν το σωστό.

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων στη μουσική μας κοινότητα και των εκατοντάδων ακόμη που εργάζονται ακούραστα στην παραγωγή του σόου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ταλαντούχους καλλιτέχνες, το προσωπικό, τους χορηγούς και ειδικά τους φετινούς υποψήφιους για την κατανόηση, την υπομονή και την προθυμία τους να συνεργαστούν μαζί μας σε αυτούς τους πρωτοφανείς καιρούς», καταλήγει η ανακοίνωση.

The 63rd #GRAMMYs have been postponed to Sunday, March 14, 2021.

Read our full statement. ⬇️

Δημοσιεύτηκε από Recording Academy / GRAMMYs στις Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021

Φέτος, «βασίλισσα» των φετινών υποψηφιοτήτων είναι η Μπιγιονσέ με εννέα (μεταξύ των υποψηφίων είναι και η κόρη της, Blue Ivy), καθώς και οι Ντούα Λίπα, Τέιλορ Σουίφτ και Ρόντι Ριτς με έξι.