Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μία από τις καλύτερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού με πολυάριθμες δισκογραφικές διακρίσεις έρχεται ξανά «Στο σπίτι με το MEGA» για να μας μαγέψει με τις ερμηνείες της , σε ένα πρόγραμμα έκπληξη για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, στις 24 Δεκεμβρίου.

View this post on Instagram

A post shared by Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou)

Η Νατάσα Θεοδωρίδου θα ερμηνεύσει τις μεγάλες επιτυχίες της και εμείς θα απολαύσουμε μια νύχτα γεμάτη με «Μια γλυκιά μελωδία».  Τραγούδια που έγραψαν τη δική τους ιστορία στα 30 χρόνια της σημαντικής πορείας της στο λαϊκό τραγούδι για τις «Δύσκολες Στιγμές» που διανύουμε.

Eνα πρόγραμμα γεμάτο μουσική, διασκέδαση και εκπλήξεις ετοιμάζεται ήδη για την παραμονή Χριστουγέννων. Φορώντας το πιο ζεστό της χαμόγελο, η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να μας παρουσιάσει μια νύχτα που θα κάνει το ρεβεγιόν μας πιο όμορφο. Πρόκειται για ένα μουσικό πάρτι, το οποίο θα είναι μαγνητοσκοπημένο στο νυχτερινό κέντρο Teatro, πλαισιωμένο με τα μεγαλύτερα ονόματα του τραγουδιού.

Μάλιστα, μαζί με την Νατάσσα Θεοδωρίδου θα είναι καλοί της φίλοι και καλλιτέχνες, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου, ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Νέες συνεργασίες – έκπληξη

Σε λίγο καιρό κυκλοφορεί από την Heaven music το νέο της τραγούδι σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Νίκου Μωραίτη. Θεοδωρίδου και Σαμπάνης ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους μετά από μια σειρά μεγάλων επιτυχιών όπως το «Αστα όλα κι έλα», το «Επειδή με ξέρω», το «Μη μου πεις για πάντα», ο «Χαρτοπόλεμος» κ.α.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ετοιμάζει όμως και μια επανεκτέλεση του τραγούδιου του Γιώργου Σαμπάνη «Επιλογή». Το τραγούδι αυτό θα συμπεριληφθεί στη δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει η στιχουργός Ελεάνα Βραχάλη με τραγούδια που έχει γράψει η ίδια.

Η μεγάλη έκπληξη όμως είναι η συνεργασία της Θεοδωρίδου με τους Πυξ- Λαξ. Συνεργασία για την επανεκτέλεση της μεγάλης τους επιτυχίας «Τι είναι αυτό που μας ενώνει». Έχει ήδη ηχογραφηθεί και όποιος την άκουσε μιλάει για τελείως φρέσκια εκδοχή του τραγουδιού.

Μαζί με τη Νατάσα μας, λοιπόν, τις ημέρες των εορτών για να ζήσουμε λίγα από αυτά που θα χάσουμε λόγω της πανδημίας.

«Άστα όλα» και αυτά τα Χριστούγεννα έλα MEGA!