Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Tonis Sfinos έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο στο «Σπίτι με το MEGA» και υποσχέθηκε μια βραδιά με πολύ κέφι, χορό και φυσικά μουσική.

Η απολαυστική περσόνα και οι καλεσμένοι του είναι να δώσουν τον καλύτερό της εαυτό σε μία μουσική αναδρομή στην pop και disco σκηνή που τολμά να έρθει αντιμέτωπη με το γνήσιο λαϊκό τραγούδι.

«Απόψε είμαι όλος δικός σας απόψε. Δεύτερη βραδιά στο ‘Σπίτι με το MEGA’ γιατί εσείς το ζητήσατε και εμείς ανταποκρινόμαστε. Μας έχετε λείψει, έχουμε ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα. Βάλτε ποτό, βάλτε ξηρό καρπό και ο Tonis θα βάλει τον χωρό» είπε ο Τoni την έναρξη του.

Ο εξαιρετικός καλλιτέχνης στήνει το δικό του μουσικό πάρτι με αγαπημένα τραγούδια όπως … το «Σχολείο», το «Κορίτσι του Μάη» και τον «Τρόπο», τα οποία έρχονται δημιουργικά αντιμέτωπα με πιο λαϊκά τραγούδια.

Στην σκηνή μαζί του μοναδικοί καλλιτέχνες. Η Σοφία Αρβανίτη…. Μία γυναίκα με αυθεντική pop υπογραφή, η οποία εκτός από κορυφαίες επιτυχίες θα παρουσιάσει μία πιο διαφορετική εκδοχή του τραγουδιού «Αν μια μέρα σε χάσω».

https://www.megatv.com/2020/09/30/live/?pubid=2020125770

Ο Antonis Dominos που φέρνει στο πλατό τα Χριστούγεννα τραγουδώντας το «Santa Claus Is Coming to Town», η Shaya η οποία βάζει φωτιά στη Disco με ένα μοναδικό show και special guest της βραδιάς ο μοναδικός Αντύπας.

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής με την ασύγκριτη ερμηνεία τραγουδά τις πιο μεγάλες επιτυχίες … “Καταιγίδα”, “Είμαι στα Χάι μου”, ενώ σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση παρουσιάζει το ακυκλοφόρητο τραγούδι «Αίμα μου».

https://www.megatv.com/2020/11/28/dynamika-anoikse-to-parti-sto-mega-o-tonis-sfinos/?pubid=2020184102