H εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 21:00 υποδέχεται την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

H εκπομπή την οποία έχουν αγκαλιάσει οι τηλεθεατές από την προηγούμενη σεζόν φέρνει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά μια μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου που σπάνια εμφανίζεται στην τηλεόραση.

Η μοναδική ερμηνεύτρια παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση ένα πλήρες μουσικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους τηλεθεατές του MEGA.

Μαζί της, στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA»,  θα βρίσκονται εκλεκτοί προσκεκλημένοι, συνεργάτες αλλά και φίλοι από τα παλιά. Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μοιράζονται με την Ελευθερία Αρβανιτάκη όλα όσα τους ενώνουν. Στη σκηνή ανεβαίνει και ένας νέος πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, ο Θοδωρής Βουτσικάκης.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στα 40 χρόνια πορείας έχει ερμηνεύσει υπέροχα τραγούδια από αγαπημένα soundtracks. Με κορυφή την θρυλική «Αναστασία» αλλά και το «Τι λείπει» η ερμηνεύτρια έχει ντύσει με τη φωνή της ταινίες που σημάδεψαν της ζωή μας.

«Μανία» (1985) του Γιώργου Πανουσόπουλου

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ερμηνεύει τα τραγούδια «Στην αρχή του τραγουδιού» και «Θα βάλω στο μαντήλι σου» σε μουσική Νίκου Ξυδάκη.

«Λούφα και παραλλαγή» (1986) του Νίκου Περάκη

Η τραγουδίστρια συμμετέχει με το τραγούδι «Τσιφτετέλι» σε μουσική Νίκου Μαμαγκάκη

«Απουσίες» (1987) του Γιώργου Κατακουζηνού

«Τάνι-ΡΑ» και «Άνι-Μέλα-Ε» σε μουσική Σταμάτη Σπανουδάκη από την ερμηνεύτρια.

«Αναστασία» (1993) της Μιρέλλας Παπαοικονόμου

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ερμηνεύει σε μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου τα τραγούδια της σειράς «Αναστασία», «Θέλω να σε δω», «Να ‘χε η νύχτα άκρη»

Η ζωή που δεν έζησα (1998) της Μιρέλλας Παπαοικονόμου

Το τραγούδι των τίτλων «Το τραίνο των 9.10» ερμηνεύει η Ελευθερία Αρβανιτάκη

«Black out» (1998) του Μενέλαου Καραμαγγιώλη

H Eλευθερία Αρβανιτάκη συμμετέχει ερμηνεύοντας το τραγούδι «Mη Φεύγεις» σε μουσική Νίκου Κυπουργού.

«Θηλυκή εταιρεία» (2000) του Νίκου Περάκη

Με τα τραγούδια «Aν Eιναι Aρρώστια H Aγάπη», «Nτίσκο» και «Eίμαι Γυναίκα» σε μουσική Νίκου Μαμαγκάκη η Αρβανιτάκη συμμετέχει στο δίσκο

«Brazilero» (2001)

H Eλευθερία Αρβανιτάκη συμμετέχει ερμηνεύοντας τα τραγούδια «Tι Λείπει» και «Tέλος (Oλα Aρχίζουν Eδώ)» σε μουσική Νίκου Πορτοκάλογλου

«Οξυγόνο» (2003) των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ερμηνεύει το τραγούδι «Τέλος δεν υπάρχει εδώ» σε στίχους της Αφροδίτης Μάνου και μουσική Νίκου Κυπουργού.