Ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά με τους ONIRAMA στο σπίτι με το MEGA.

O χορός ξεκίνησε και το αγαπημένο γκρουπ καλωσόρισε τους φίλους τους σε ένα ξέφρενο πάρτι για τα 20 χρόνια τους στη μουσική.

Το συγκρότημα γιορτάζει τα 20 χρόνια στη μουσική με μια μουσική γιορτή στην οποία θα ερμηνεύουν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες.

Και φυσικά πάρτι χωρίς καλεσμένους δεν γίνεται. Έτσι στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά θα βρεθούν μαζί με τους Onirama η Έλενα Παπαρίζου, ο Μάνος Πυροβολάκης, ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Στεφανία Ρίζου.

Οι ONIRAMA ξεδιπλώνουν το μουσικό άλμπουμ της 20χρονης πορείας του σε μία μοναδική τηλεοπτική συναυλία με τραγούδια όπως «Δύσκολος Καιρός για Πρίγκιπες», «Το ξέρω θα ‘ρθείς», «Επαναστάτης», «Ό,τι Δεν Έχεις», «Κλεψύδρα» αλλά και τις πρόσφατες επιτυχίες τους «Που Ήσουν Χθες» και φυσικά το hit της φετινής σεζόν «Αχ Να Σε Ξέχναγα».

To συγκρότημα μοιράζεται τη σκηνή με αγαπημένους φίλους με τους οποίους ενώνουν τις φωνές τους.

Η Number One Έλενα Παπαρίζου συναντά για ακόμα μια φορά τους ONIRAMA και όπως πάντα το αποτέλεσμα της μουσικής τους συνάντησης είναι απολαυστικό.

Την ανεξάντλητη ενέργεια του συγκροτήματος επί σκηνής μοιράζεται και ο Μάνος Πυροβολάκης με τη λύρα του δίνοντας το δικό του παλμό. Στη βραδιά συμμετέχει ο πληθωρικός Γιάννης Ζουγανέλης απογειώνοντας το κέφι στη σκηνή. Μαζί τους και η Στεφανία Ρίζου.