Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020, η λιτή εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας δύο εκπρόσωποι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρέλαβαν την επιταγή της δωρεάς ύψους 3.200€, που πραγματοποίησε το ηλεκτρονικό φαρμακείο Vita4you.

Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε, προήλθε από τις ηλεκτρονικές παραγγελίες άνω των 50€ που έλαβε το Vita4you, κατά το διάστημα 01/04/2020 έως και 31/08/2020. Για κάθε μία από τις παραγγελίες αυτές, το ποσό προσφοράς είχε οριστεί στα 0,25€.

Στον εξωτερικό χώρο του φαρμακείου και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, η επιταγή παρελήφθη από την Ιωάννα Μακρή, Συντονίστρια Βορείου Ελλάδος του οργανισμού και την Όλγα Κεϊβανίδου, του Τμήματος Εξεύρεσης Πόρων.

Η Συντονίστρια Βορείου Ελλάδος, κα Ιωάννα Μακρή, ευχαρίστησε θερμά για τη χρηματική δωρεά και δήλωσε «Όλοι εμείς από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Vita4you, που μέσα από μία ακόμη ενέργεια, βοήθησε να στηρίξουμε περισσότερα παιδιά, παιδιά ασθενείς που μας έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε και όλους εσάς, τους πελάτες του Vita4you, που βοηθήσατε να συγκεντρωθεί αυτό το ποσό, με σκοπό να χαρίσουμε περισσότερα παιδικά χαμόγελα!»

Το Vita4you αποτελεί ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά φαρμακεία της Ελλάδας, λειτουργεί από το 2010 και η έδρα του βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου, θέτει ως προτεραιότητα την προσφορά βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη, μέσα από δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ενώ η έμπρακτη στήριξη σε οργανισμούς όπως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι διαρκής.

www.vita4you.gr