Τον 34χρονο αλεξιπτωτιστή που έχασε τη ζωή του μετά από μοιραία πτώση αποχαιρέτησαν συγγενείς, φίλοι αλλά και συνάδελφοι του.

Παρών στο τελευταίο αντίο του  αλεξιπτωτιστή ήταν και ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Αθάνατος» ήταν λέξη που ακούστηκε μετά τον επικήδειο και όσοι βρίσκονταν στην κηδεία χάρισαν στον 34χρονο το τελευταίο χειροκρότημα.

Στεφάνια στη μνήμη του 34χρονου ΕΠΟΠ έστειλαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Δεκάδες συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (05.09.2020) στην εκκλησία της Αγίας Ευθυμίας στη Νέα Χαλκηδόνα για να αποχαιρετίσουν τον 34χρονο αλεξιπτωτιστή.

Ποιος ήταν ο αλεξιπτωτιστής

Ο 34χρονος ΕΠΟΠ Λοχίας έχασε τη ζωή του το βράδυ της περασμένης Πέμπτης κατά την πτώση με αλεξίπτωτο.

Κατά τη διάρκεια νυχτερινής άσκησης από το ειδικό τμήμα αλεξιπτωτιστών στα Μέγαρα, ο 34χρονος αλεξιπτωτιστής βρέθηκε εκτός της ζώνης ρίψης και έπεσε σε βάλτο. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο αποσυνδέθηκε το αλεξίπτωτό του, με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος στο νερό.

Μετά από αρκετή ώρα, δυνάμεις του στρατού τον εντόπισαν και τον μετέφεραν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Κ. Μ., τραυματίστηκε θανάσιμα από την πτώση.

Η είδηση του θανάτου του 34χρονου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Χάβαρι που ήταν γνωστός και αγαπητός ο Κώστας Μελιγκώνης. Ο πατέρας του κατάγεται από το Χάβαρι και η μητέρα του από το Σώστι.

Ο 34χρονος Κώστας ήταν ο μικρότερος από τους δύο γιους της οικογένειας. Έμενε μόνιμα στη Ν. Φιλαδέλφεια.