Μπορεί να μας ενοχλεί που το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του, πάντα όμως βιώνουμε τον Σεπτέμβριο σαν μια νέα αρχή. Φέτος, η αρχή αυτή έχει ορισμένες επιπλέον ιδιαιτερότητες: Η επιστροφή στο γραφείο, τη σχολή ή και το σχολείο χαρακτηρίζεται από αυξημένη ανάγκη για ανανέωση των ηλεκτρονικών συσκευών μας, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε όποια ανάγκη και αν φέρει αυτή η απρόβλεπτη χρονιά. Και αν γνωρίζουμε περίπου τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε στην καθεμία, ίσως παραβλέπουμε την πολύ σημαντική δυνατότητα της συνδεσιμότητας που μας ανοίγεται αν επιλέξουμε να ανήκουν όλες στο ίδιο οικοσύστημα – και ίσως ξεχνάμε ότι η «επένδυση» σε ένα ποιοτικό gadget, δεν συνεπάγεται και τεράστιο κόστος.

Κάθε συσκευή μας προορίζεται να καλύψει διαφορετικές ανάγκες. Για παράδειγμα, το laptop μας θα πρέπει να μπορεί να αντέξει την εργασία ή τα παιχνίδια μας, το κινητό μας να βγάλει φωτογραφίες ικανές να πείσουν ότι προέρχονται από επαγγελματική κάμερα, κλπ. Όμως παρά τις διαφορές τους, είναι απαραίτητο και να… τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους. Η συνδεσιμότητα των συσκευών μας θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν να κάνουν η καθεμία τη δική της δουλειά, αλλά και να μας δίνουν πρόσβαση σε όλο το υλικό μας χωρίς να ψάχνουμε απελπισμένα για καλώδια.

Ένα υπερσύγχρονο οικοσύστημα

Απαντώντας σε αυτή την ανάγκη των καταναλωτών, η Huawei διευρύνει και συνεχώς εμπλουτίζει την γκάμα προϊόντων της. Είναι εδώ για να καλύψει ολιστικά όλες τις ανάγκες των καταναλωτών παγκοσμίως.

Με αφετηρία τα smartphones, η νέα σειρά P40, η κλασική αξία των smartphones, απέσπασε για τέταρτη συνεχή χρονιά την πρώτη θέση στον παγκόσμιο θεσμό TIPA World Awards για τις πρωτοποριακές φωτογραφικές προδιαγραφές του Huawei P40 Pro καθώς και των υπόλοιπων προϊόντων της Huawei P Series που θυμίζουν επαγγελματικές κάμερες. Εκτός από την πανίσχυρη κάμερα του P40 Pro, με τις εντυπωσιακές δυνατότητες superzoom, ευκρινέστατων βραδινών λήψεων και εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης στις κάμερές του, τόσο για λήψη φωτογραφιών όσο και βίντεο, ειδική μνεία αξίζει στο γεγονός ότι διαθέτει το πρώτο στον κόσμο ενσωματωμένο 5G SoC, αλλά και στον κομψό και εργονομικό σχεδιασμό της οθόνης Quad-Curve Overflow Display, π0υ μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε στο έπακρο την καθηλωτική του εικόνα.

Τα laptop της, που κυκλοφόρησαν πρώτη φορά την άνοιξη με εξαιρετικές κριτικές, ήδη κάνουν τη διαφορά στην ελληνική αγορά. Πλέον, οι χρήστες βιώνουμε μια ολιστική εμπειρία συνδεσιμότητας, αφού με ένα άγγιγμα, συνδέουμε το smartphone με το laptop μας προκειμένου να εργαστούμε εύκολα, άνετα και γρήγορα, να περάσουμε αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη, να βλέπουμε τα περιεχόμενα που έχουμε αποθηκευμένα στο κινητό μας απ’ ευθείας στον υπολογιστή ή να χειριζόμαστε το smartphone μας με το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και άλλες περιφερειακές συσκευές.

Έτσι, φέτος το φθινόπωρο μπορούμε να απολαύσουμε τεχνολογία αιχμής και συνδεσιμότητα στις καλύτερες τιμές σε όποιο gadget και αν χρειαζόμαστε: Όσοι δουλεύουμε ακόμη από το σπίτι, θα βρούμε ασυναγώνιστη ταχύτητα και ευκολία στα laptop MateBook X Pro, MateBook D14, MateBook D15 και MateBook 13, ενώ όσοι προτιμούν μια ελαφρύτερη φορητή επιλογή για τα ταξίδια τους, θα βρουν αυτό που ψάχνουν στο Tablet-laptop MatePad Pro ή στο Tablet MatePad T8, που κλέβουν τις εντυπώσεις με τον αριστοκρατικό σχεδιασμό, τα απίστευτα χρώματα της οθόνης τους και φυσικά τη… λεπτή τους γραμμή, αφού μπορούν να τοποθετηθεί στο backpack μας σχεδόν σαν να ήταν ένα φύλλο χαρτί. Το καλύτερο;

Το tablet MatePad Pro μπορεί να συνδεθεί πανεύκολα με το Huawei smartphone σας, δημιουργώντας μία υπερ-συσκευή και διευκολύνοντας ένα πλήθος καθημερινών tasks. Η σειρά P40 θα μας χαρίσει όπως πάντα τις πιο ευκρινείς φωτογραφίες, με το chipset Kirin 990 5G που θα βρούμε στο Huawei P40 Pro να μας χαρίζει μια επαναστατική εμπειρία ταχύτητας και ισχύος και τις τέσσερις κάμερες Leica Ultra Vision να μην έχουν τίποτα να ζηλέψουν από μια επαγγελματική μηχανή, ενώ το SmartWatch Watch GT 2e θα καλύψει τις ανάγκες των πιο αθλητικών τύπων, όποιο και αν είναι το σπορ της προτίμησής τους, με το κομψό design, τα αμέτρητα features (διαθέτει ακόμη και λειτουργία μέτρησης του οξυγόνου στο αίμα), αλλά και την ασυναγώνιστη διάρκεια ζωής δύο εβδομάδων της μπαταρίας του. Τέλος, όσοι δεν πηγαίνουν πουθενά χωρίς τη μουσική τους, είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιαστούν με τα buds ακουστικά FreeBuds 3i και FreeBuds 3.

Μια πλατφόρμα που κερδίζει τις εντυπώσεις

Για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, παρουσιάζεται μια νέα πραγματική εναλλακτική στις πλατφόρμες εφαρμογών. Το Huawei AppGallery μετατράπηκε αμέσως σε ένα από τα τρία μεγαλύτερα app stores παγκοσμίως, προσφέροντας στους χρήστες μια μεγάλη γκάμα premium και τοπικών εφαρμογών. Σχεδιασμένη για να διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των χρηστών, η πλατφόρμα μάς επιτρέπει να επιλέγουμε τις αγαπημένες μας εφαρμογές με ελευθερία και ευελιξία. Ταυτόχρονα, μέσα από την επένδυση σε συνεργασίες εντός του app store, η Huawei προσφέρει στους καταναλωτές και μια σειρά από ανταγωνιστικές προσφορές που καλύπτουν πολλές διαφορετικές ανάγκες.

Η Huawei Music μας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια

Όσο και αν αγαπάμε τη μουσική, είναι βέβαιο πως δεν θα καταφέρουμε ποτέ να εξαντλήσουμε τον κατάλογο τραγουδιών της εφαρμογής Huawei Music. Και αυτό γιατί τα περισσότερα από 50 εκατομμύρια τραγούδια που μπορούμε να κάνουμε stream χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, αθροιστικά καλύπτουν… 300 χρόνια αδιάκοπης αναπαραγωγής μουσικής! Επιπλέον, μας δίνει τη δυνατότητα προσωποποιημένων καθημερινών μουσικών προτάσεων, αναγνώρισης των κομματιών που τυχαίνει να παίζουν στον χώρο όπου βρισκόμαστε, ενώ διαθέτει λειτουργία «Party Mode», αλλά και ενσωματωμένο equalizer Huawei Histen 3D, για κορυφαία απόδοση ήχου και χρονοδιακόπτη για προγραμματισμένη διακοπή μουσικής. Ουσιαστικά, μετατρέπει το κινητό μας στο προσωπικό μας Music Player. Για τους χρήστες smartphone Huawei, η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν για έξι μήνες – που αντιστοιχούν συνολικά σε 60€.

Οι φθινοπωρινές προσφορές της Huawei είναι εδώ

Αναβάθμιση του laptop για να προσαρμοστεί στις ανάγκες της τηλεργασίας/τηλε-εκπαίδευσης ή καινούργιο tablet για να παρακολουθούμε τις αγαπημένες μας ταινίες κάτω από το πάπλωμα; Όποιες και αν είναι οι φθινοπωρινές μας ανάγκες, είναι βέβαιο ότι θα μπορέσουμε να επωφεληθούμε από τις προσφορές της Huawei για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, για ολόκληρο τον Σεπτέμβριο, όλα τα MateBooks θα διατίθενται με δώρο τον ΦΠΑ. Από το πανίσχυρο MateBook X Pro με οθόνη αφής που θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πλέον απαιτητικό επαγγελματία, μέχρι τα κομψά και premium  MateBook D14, MateBook D15 και MateBook 13 τα laptop τις Huawei που έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα στους Έλληνες χρήστες τώρα αποκτούν ακόμη πιο δελεαστική τιμή.

Και για τις ώρες που θα χαλαρώνουμε στο σπίτι, μπορούμε να επιλέξουμε ένα από τα πέντε υπερσύγχρονα tablet που διατίθενται σε τιμή – έκπληξη για ολόκληρο το μήνα. Ελαφριά, εύχρηστα, ευέλικτα, έχοντας αμέτρητες δυνατότητες και όντας συμβατά με μια γκάμα «έξυπνων» λειτουργιών, τα HUAWEI T5 WiFi, T5 4G, T3 4G, MatePad T8 WiFi και MatePad T8 4G θα κάνουν ακόμη πιο απολαυστικές τις στιγμές που περνάμε διαβάζοντας, παίζοντας παιχνίδια και παρακολουθώντας ταινίες ή σειρές.

Μάθετε περισσότερα για τις φθινοπωρινές προσφορές της Huawei εδώ.