Στην ελληνική αγορά προσφέρεται από την ελληνική αντιπροσωπεία το ηλεκτρικό DS 3 Crossback E-Tense.

Το νέο μοντέλο, που κινείται αμιγώς ηλεκτρικά διαθέτει έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα που στην συγκεκριμένη περίσταση αποδίδει 136 ίππους. Η ροπή, σύμφωνα με το εργοστάσια, αγγίζει τα 260 Nm .

Το ηλεκρικό SUV της DS Automobiles , μετά από ένα πλήρες φουλάρισμα προσφέρει μια άκρως ικανοποιητική αυτονομία των 320 χιλιομέτρων.

Σε επιδόσεις, τα 0 -100 χλμ./ώρα έρχονται σε 8,7 δευτερόλεπτα και έως τα 50 χλμ./ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα.

Εκτός από την γνώριμη φόρτιση μέσω οικιακού ρεύματος, υπάρχει και η δυνατότητα γρήγορης επαναφόρτισης , μέσω ταχυφορτιστή, όπου το 80%  της μπαταρίας μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μόλις 30 λεπτά .

Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, τις So Chic, So Chic Connected. Οι τιμές του ξεκινούν από τα 42.000 ευρώ για την έκδοση E-Tense SO CHIC.

Όμως με την  κρατική χορήγηση οικολογικού Bonus στα ηλεκτρικά IX οχήματα, η τιμή του διαμορφώνεται στα 36.919 € ενώ, αν συμπεριληφθή και το μπόνους της απόσυρσης – 1.000 ευρώ – τότε η τιμή του ορίζεται στα 35.919 ευρώ.

Ως  ηλεκτρικό μοντέλο, το DS 3 Crossback E-Tense έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ελεύθερη στάθμευση σε ελεγχόμενες ζώνες, εξαίρεση της αγοράς από την ετήσια αντικειμενική δαπάνη και μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης.