Στην ελληνική αγορά προσφέρεται από την ελληνική αντιπροσωπεία το ηλεκτρικό DS 3 Crossback E-Tense.

Το νέο μοντέλο, που κινείται αμιγώς ηλεκτρικά διαθέτει έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα που στην συγκεκριμένη περίσταση αποδίδει 136 ίππους. Η ροπή, σύμφωνα με το εργοστάσια, αγγίζει τα 260 Nm .

Το ηλεκρικό SUV της DS Automobiles , μετά από ένα πλήρες φουλάρισμα προσφέρει μια άκρως ικανοποιητική αυτονομία των 320 χιλιομέτρων.

Σε επιδόσεις, τα 0 -100 χλμ./ώρα έρχονται σε 8,7 δευτερόλεπτα και έως τα 50 χλμ./ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα.

Εκτός από την γνώριμη φόρτιση μέσω οικιακού ρεύματος, υπάρχει και η δυνατότητα γρήγορης επαναφόρτισης , μέσω ταχυφορτιστή, όπου το 80%  της μπαταρίας μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μόλις 30 λεπτά .

Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, τις So Chic, So Chic Connected. Οι τιμές του ξεκινούν από τα 42.000 ευρώ για την έκδοση E-Tense SO CHIC.

Όμως με την  κρατική χορήγηση οικολογικού Bonus στα ηλεκτρικά IX οχήματα, η τιμή του διαμορφώνεται στα 36.919 € ενώ, αν συμπεριληφθή και το μπόνους της απόσυρσης – 1.000 ευρώ – τότε η τιμή του ορίζεται στα 35.919 ευρώ.

Ως  ηλεκτρικό μοντέλο, το DS 3 Crossback E-Tense έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ελεύθερη στάθμευση σε ελεγχόμενες ζώνες, εξαίρεση της αγοράς από την ετήσια αντικειμενική δαπάνη και μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από