Στις δομές φιλοξενίας του Σκαραμαγκά και του Σχιστού μεταφέρονται προσωρινά απόψε περίπου 150 αναγνωρισμένοι πρόσφυγες που παρέμεναν στην πλατεία Βικτωρίας.
Μάλιστα στο σημείο βρέθηκε και ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης.
«Αποχώρησαν όλοι οι πρόσφυγες από την Πλατεία Βικτώριας σε προσωρινά καταλύματα. Χάρη στις ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Και παρά την προσπάθεια αλληλέγγυων, που τώρα ήρθαν στην πλατεία, να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο με στόχο την δημιουργία εντυπώσεων» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός.
Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες είχαν βρει καταφύγιο στο κέντρο της Αθήνας μετά την αποχώρησή τους από δομές που βρίσκονταν.

- Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος στο tanea.gr: « Η άμυνα μας να μας βοηθήσει με Παναθηναϊκό και στο Champions League»
- «ΕΛΑΣ – Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη», το όνομα του νέου κόμματος του Αλέξη Τσίπρα – Η ιδρυτική διακήρυξη και οι 7 δεσμεύσεις
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 15-12: Δείτε τα highlights της νίκης των «ερυθρόλευκων»







