Το θρίλερ με την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως στην μπαίνει στην τελική ευθεία.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν επικεντρωθεί σε γυναίκα που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογενείας της 10χρονης Μαρκέλλας προκειμένου να ξετυλίξει το κουβάρι της μυστηριώδους εξαφάνισής της ανήλικης, η οποία χάθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης από την Κάτω Τούμπα και βρέθηκε τελικώς, σχεδόν δύο 24ωρα αργότερα, το πρωί του Σαββάτου στην Καλαμαριά.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας επιχειρούν να ανασυνθέσουν το χρονικό της υπόθεσης, από τη στιγμή της εξαφάνισής της -κατά την επιστροφή της από το σχολείο- μέχρι τον εντοπισμό της.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος έχει καταγράψει το 10χρονο κοριτσάκι να περπατάει σε πεζοδρόμιο με μία άγνωστη γυναίκα, η οποία σχετίζεται με την υπόθεση.

Οι δύο ύποπτοι στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, δύο συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν μπει για τα καλά στο κάδρο των ερευνών.

Ένας άνδρας γύρω στα 80 και μια 40χρονη γυναίκα φίλη του.

Μάλιστα ο ηλικιωμένος φέρεται να γνωρίζει καλά την 40χρονη και να την εμπιστεύεται απόλυτα.

Γι’ αυτά τα δύο πρόσωπα υπάρχουν μάλιστα συγκεκριμένες καταγγελίες από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Βίντεο στα χέρια της ΕΛΑΣ με το κοριτσάκι και την ηλικιωμένη

Πάντως όπως όλα δείχνουν καθοριστικός ρόλο στις έρευνες θα παίξει και το βίντεο ντοκουμέντο που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ το οποίο και έχει «τσακώσει» την κοκκινομάλλα.

Ειδικότερα κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος έχει καταγράψει το 10χρονο κοριτσάκι να περπατάει σε πεζοδρόμιο με μία άγνωστη γυναίκα, η οποία σχετίζεται με την υπόθεση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA, τα στοιχεία της γυναίκας και του ηλικιωμένου είναι γνωστά στις αρχές και ο εντοπισμός τους θεωρείται θέμα χρόνου.

Μέχρι στιγμής πάντως η ψυχολογική κατάσταση της μικρής, δεν επιτρέπει για την ώρα στους αστυνομικούς να την προσεγγίσουν και να της δείξουν την εικόνα.

Παρακολουθείται από ψυχολόγους η Μαρκέλλα

Στο μεταξύ, η 10χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ενώ παρακολουθείται διαρκώς από παιδοψυχολόγους.

Η υγεία της φαίνεται να είναι καλή και δείχνει να συνέρχεται από το αρχικό σοκ, όπως επιβεβαίωσε η μητέρα της που την συνάντησε.

Πληροφορίες που ανέφεραν ότι είχε σημάδια στα χέρια, πιθανότατα από ίχνη κράτησης, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται από την μέχρι στιγμή εξέτασή της.

Σε κάθε περίπτωση οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν να ανασυνθέσουν το χρονικό της υπόθεσης, από τη στιγμή της εξαφάνισής της -κατά την επιστροφή της από το σχολείο- μέχρι τον εντοπισμό της.