Σχεδόν οκτώ δεκαετίες μετά την κυκλοφορία του θρυλικού jingle της Chiquita, η κορυφαία εταιρεία μπανάνας στον κόσμο ενώνει τις δυνάμεις της με το Spotify, τη δημοφιλή πλατφόρμα streaming. Η συνεργασία αυτή φέρνει τη χαρά της μουσικής στους λάτρεις της μπανάνας με μία σειρά από διαδραστικά αυτοκόλλητα. Από τα τέλη Μαΐου οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν στα καταστήματα τα πέντε limited-edition αυτοκόλλητα που θα κοσμούν τις μπανάνες Chiquita. Σαρώνοντας τον κωδικό που θα βρουν πάνω στο αυτοκόλλητο κάθε μπανάνας στο Spotify, οι καταναλωτές θα μπορούν να ακούσουν διαφορετικά playlist, εμπνευσμένα από την Chiquita, και πέντε νέα remix του αυθεντικού jingle της δεκαετίας του ’50. Επιπλέον, τα special Golden Banana αυτοκόλλητα θα ξεκλειδώνουν συναρπαστικά παιχνίδια και θα δίνουν την ευκαιρία στους καταναλωτές να κερδίσουν πολλά «μουσικά» δώρα.

Σε περιόδους μεγάλου στρες και άγχους, η μουσική μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια, καθώς προσφέρει την αποσυμφόρηση που χρειαζόμαστε και μας διασκεδάζει. Με αυτό στο μυαλό οι playlists της Chiquita στο Spotify προσφέρουν μία ευρεία γκάμα feel-good μουσικής για τους φαν, όπως οι:

  • Feeling Happy, με τις πιο πρόσφατες και δημοφιλείς επιτυχίες.
  • Tropical Vibes, με ρίζες στην ιστορία της Chiquita και το διάσημο θεματικό της τραγούδι.
  • Smile Workout, μία συλλογή high energy κομματιών που ταιριάζουν απόλυτα με τις υψηλές ενεργειακές ιδιότητες της μπανάνας Chiquita.
  • Classics, που προσφέρει ένα ταξίδι στο χρόνο με διάσημα hits των περασμένων δεκαετιών.
  • Cook & Dance, το ιδανικό μουσικό background για να ετοιμάζετε τις γευστικές συνταγές της Chiquita, με μουσικά κομμάτια με έντονα Λάτιν στοιχεία.

«Η νέα σειρά αυτοκόλλητων Spotify προσπαθεί να ενθαρρύνει αυτούς που παραμένουν σπίτι να συμμετάσχουν σε μία παγκόσμια γιορτή χαρούμενης μουσικής και να ανακαλύψουν playlist που θα τους κάνουν να κουνηθούν», δήλωσε ο Carlos Lopez Flores, Πρόεδρος της Chiquita. «Με την αξιοποίηση της πλατφόρμας του Spotify που διαθέτει 248 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες, η Chiquita συνεχίζει την αποστολή της να αναδεικνύει πάντα την διασκεδαστική και υγιεινή πλευράς της ζωής, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να παραμείνουν δραστήριοι και να φτιάξουν τη διάθεσή τους μέσα στην δύσκολο περίοδο που διανύουμε».

Εκτός από τα πέντε αυτοκόλλητα των playlist, θα υπάρχει και ένα special, έκτο αυτοκόλλητο, το Golden Banana, που θα κατευθύνει τους καταναλωτές σε ένα podcast της Chiquita στο Spotify. Εκεί οι χρήστες θα λαμβάνουν έναν μυστικό κωδικό, με τον οποίο θα μπορούν να επισκεφτούν την σελίδα Chiquita και να κερδίσουν μία σειρά από δώρα όπως φορητά ηχεία, Premium Spotify συνδρομές και άλλα.

Οι φίλοι της μπανάνας Chiquita θα ξετρελαθούν και για ένα ακόμη λόγο, αφού θα βρουν πέντε καινούργια remix του πρώτου jingle της δεκαετίας του ’50, που ήρθαν για να ανανεώσουν την Miss Chiquita. Το ιστορικό πια jingle της Chiquita φτιάχτηκε αρχικά για να μάθει στους Αμερικανούς πως να καταναλώνουν σωστά τις γευστικές μπανάνες και στο ζενίθ του παιζόταν 376 φορές την ημέρα σε ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη τη χώρα.

Η Chiquita υποστήριξε ενεργά τις δράσεις αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλάζοντας το λογότυπο για πρώτη φορά στην ιστορία της και αφαιρώντας την Miss Chiquita από αυτό, με στόχο να προωθήσει το social distancing και να ενισχύσει το μήνυμα πως οι άνθρωποι πρέπει να μείνουν σπίτι, αλλά και προσφέροντας πολλές άλλες δραστηριότητες, όπως online παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, πολλές νόστιμες και διασκεδαστικές συνταγές για γλυκά και πρωινά, αλλά και διαφορετικά προγράμματα εκγύμνασης με τον Frankie Ruiz, fitness instructor και συνεργάτη της Chiquita.Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.chiquita.gr ή τις σελίδες μας σε Instagram και Facebook.