Από το Λος Άντζελες μέχρι την Αγγλία και εξ’ αποστάσεως, ο Μπράιν Μέι και ο Ρότζερ Τέιλερ, μέλη του θρυλικού συγκροτήματος των Queen μαζί με τον τραγουδιστή Άνταμ Λάμπερτ, ηχογραφούν μία νέα εκδοχή του διαχρονικού κομματιού «We Are The Champions».

Οι τρεις τους, ως νέο συγκρότημα πλέον με την ονομασία Queen + Adam Lambert αποφάσισαν να δωρίσουν τα έσοδα από αυτή τη συμβολική κυκλοφορία στο ταμείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Ο Μπράιν Μέι παρουσιάζοντας την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ανέφερε «Θέλαμε να αφιερώσουμε το συγκεκριμένο κομμάτι μας, στους ήρωες της πρώτης γραμμής κατά του Covid-19 αλλά και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Βρισκόμαστε σε έναν ‘αόρατο’ πόλεμο, όπου οι γιατροί, νοσοκόμοι, οδηγοί και άλλες συγκεκριμένες ομάδες ατόμων αποδεικνύονται οι πρωταθλητές μας καθημερινώς».

Ο Ρότζερ Τέιλορ από την πλευρά του σχολίασε «Είμαι πατέρας μιας κόρης που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του ιού. Η γενναιότητα της, καθώς και των υπολοίπων, είναι πρότυπο και πραγματικά τους καθιστά πρωταθλητές».

Τέλος, ο Άνταμ Λάμπερτ δήλωσε «Είμαστε ευγνώμονες για όσους μάχονται κατά του Covid-19, για να είμαστε εμείς ασφαλείς, υγιείς και δυνατοί. Και αυτή την ευγνωμοσύνη θέλαμε να δείξουμε μέσα από το ‘You Are The Champions’».