Με τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, έδωσε τη δική του απάντηση σε δημοσιεύματα που τον ήθελαν να «σπάει» την καραντίνα και να πηγαίνει στην Αίγινα.

Oι πληροφορίες ήθελαν τον κ. Βαρουφάκη να μεταβαίνει στην Αίγινα όπου διατηρεί σπίτι, παρά τα περιοριστικά μέτρα που είναι σε ισχύ για την αντιμετώπιση της διασποράς του κοροναϊού.

Όπως διευκρίνισε ωστόσο, ο κ. Βαρουφάκης, δεν μετέβη στην Αίγινα, αλλά μένει εκεί και ταξίδεψε στην Αθήνα για να λάβει μέρος σε συνεδρίαση της Βουλής την Πέμπτη 9 Απριλίου.

«Ως βαθιά δημοκράτης, αναγνωρίζω το δικαίωμα που έχει ο καθένας να εξευτελίζεται με αυτά που λέει δημοσίως», δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης.

«Το ΜέΡΑ25 από την πρώτη στιγμή στήριξε τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης με κοινό σκοπό την υγεία των πολιτών. Ζητήσαμε από την πρώτη στιγμή, ακόμα και πριν την ένταση του φαινομένου στη χώρα μας, την κανονική μεν αλλά μέσω τηλεδιάσκεψης δε λειτουργία της Βουλής – αίτημα που, ως τώρα, ο Πρόεδρος της Βουλής δεν έχει αποδεχθεί» είπε ο κ. Βαρουφάκης, ενώ διευκρίνισε πως:

«Στην Αθήνα πήγα στις 10 πμ για να μιλήσω στη Βουλή επειδή ο πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε να τοποθετηθώ μέσω τηλεδιάσκεψης. Στις 16.30 επέστρεψα σπίτι μου. Τόσο απλά» ενώ χαρακτήρισε τα «ρεπορτάζ» περί «σπασίματος της καραντίνας» για διακοπές στην Αίγινα, ανάξια σχολιασμού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από