Την Παρασκευή 10 Απριλίου, στις 23:00 στο MEGA ο Αντώνης Ρέμος μας υπενθυμίζει πως…«Δεν τελειώσαμε» σε μια εκπομπή γεμάτη μοναδικές επιτυχίες.

«Θα το ρίξουμε έξω και ας μένουμε μέσα»

Ο Αντώνης Ρέμος, σ’ ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για το MEGA, με λίγους και επιλεγμένους μουσικούς και τον επί χρόνια συνεργάτη του Γιώργο Κυβέλο, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους μπαίνουν σε ένα στούντιο ηχογραφήσεων και μας ταξιδεύουν με τις μελωδίες τους.

Σε αυτό το ταξίδι μας επιφυλάσσει εκπλήξεις κάνοντας συνδέσεις με αγαπημένα του πρόσωπα.

«Μέχρι να γίνει ένα restart, μένουμε σπίτι και ασφαλείς»

«Σύντομα θα περάσουν όλα. Μακάρι να γίνει ένα restart στη ζωή μας αλλά μέχρι τότε πρέπει να γίνουμε πάρα πολύ προσεκτικοί και να ακολουθούμε τις οδηγίες. Το να βγούμε μία βόλτα και να πάμε σπίτι μας δεν είναι υπερβολικό αλλά ας κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε να μην απαγορευτεί εντελώς η κυκλοφορία», είπε πρόσφατα ο καλλιτέχνης στο δελτίο ειδήσεων του MEGA. Με αίσθημα αισιοδοξίας και θέλοντας να χαρίσει λίγες στιγμές χαράς και πάλι στους θαυμαστές του ο δημοφιλής τραγουδιστής αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μοναδικό πρόγραμμα για τους τηλεθεατές.

Αντώνης Ρέμος και στο… ραδιόφωνο!

Ο Αντώνης Ρέμος προχώρησε στη δημιουργία του δικού του ραδιοφωνικού σταθμού στο διαδίκτυο, που λέγεται Remos Radio. Ο τραγουδιστής δημιούργησε το δικό του ραδιόφωνο που πλέον εκπέμπει καθημερινά μέσα από τη σελίδα του www.remosmusic.com. Πρόκειται για κάτι εντελώς καινούριο που δημιούργησε ο ίδιος με πολύ αγάπη, μαζί με την ομάδα του και ήδη έχει ενθουσιάσει το πιστό κοινό του!Το «REMOS RADIO» θα παίζει 24 ώρες μόνο Αντώνη Ρέμο, ενώ αργότερα θα μιλά στο μικρόφωνο και ο ίδιος ο τραγουδιστής.

«Δεν τελειώσαμε»

Τώρα, που «..η αλήθεια μοιάζει ψέμα», ο Αντώνης Ρέμος μας τραγουδάει , πως «..δεν τελειώσαμε» και εμείς αισιοδοξούμε , τραγουδάμε μαζί του και αφήνουμε τις μουσικές να μας κρατήσουν συντροφιά.

Συντονιστείτε και απολαύστε!