Στην εκπομπή «MEGA Mag» μίλησε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, για τον τρόπο με τον οποίο έχει πορευτεί η Ελλάδα στο δρόμο της πανδημίας και τα μέρα που έχουν ληφθεί από την ελληνική κυβέρνηση.

Ο κ. Πικραμμένος υποστήριξε πως «η κυβέρνηση με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, πήρε εγκαίρως τα απαραίτητα μέτρα και γι’ αυτό όλος ο ελληνικός λαός πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος». «Είμαστε το παράδειγμα στην Ευρώπη», τόνισε.

Για το σενάριο λήψης περαιτέρω μέτρων, ο κ. Πικραμμένος ισχυρίστηκε πως αν υπάρξουν ανεύθυνες περιπτώσεις, τότε να ληφθούν πιο αποτελεσματικά μέτρα.

Ερωτηθείς αν η περιπέτεια αυτή θα έχει αντίκτυπο στο μέλλον της Ευρώπης, υποστήριξε πως η Ευρώπη αν και αργοπορημένα, θα βρει λύση με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Ακόμα, σχολίασε την ανησυχία μερικών που θέλουν τα μέτρα να παραμένουν μετά τη λήξη του συναγερμού λέγοντας πως «ο πρωθυπουργός δεν είναι ανάγκη να διαβεβαιώσει ότι τα μέτρα θα πάψουν να ισχύουν γιατί κάτι τέτοιο είναι αυτονόητο, καθώς δεν μπορούν να στηριχθούν ούτε νομικά εφόσον εξαλειφθούν οι αιτίες για τις οποίες ελήφθησαν εξ αρχής».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από