Τις θερμές ευχαριστίες και τα περαστικά του σε προσωπικό και ασθενείς έστειλε και από τηλεοράσεως, κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας αποκάλυψε ότι σήμερα επισκέφθηκε τα νοσοκομεία «Αττικόν» και «Αγία Βαρβάρα» και ευχαρίστησε τόσο τους ασθενείς, όσο και τους υγειονομικούς – τους «ήρωες της πρώτης γραμμής», όπως τους αποκάλεσε.

Μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί σε αυτούς ονομαστικά.

Η φωτογραφία και το «ευχαριστώ» Τσιόδρα στους υγειονομικούς

Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Τσιόδρας φωτογραφήθηκε με τους υγειονομικούς, κάνοντας το σήμα της νίκης κατά του κοροναϊού.

Ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε ονομαστικά στους υγειονομικούς που συνάντησε:

«Σε ένα ξεχείλισμα ευγνωμοσύνης σε όλους τους υγειονομικούς θέλω να μου επιτρέψετε να εκφράσω ένα τεράστιο ευχαριστώ απ’ όλους εμάς στους ήρωες της πρώτης γραμμής: Μεταξύ αυτών που είδα ή μίλησα σήμερα και περιποιούνται εκεί τους αρρώστους, την Νάντια, τον Παναγιώτη, την Ανθούλα, τον Ναπολέοντα, τη Στυλιανή στην Αγία Βαρβάρα, τον Δημήτρη, την Αναστασία, τον Χρήστο, τη Δήμητρα, τον Μάνο, τη Χριστίνα, τον Κώστα, τον Γιώργο, τη Βιβή, την Δρόσω, τον Θοδωρή, τον Νίκο, τον Περικλή από την ΑΛεξανδρούπολη, τον διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στον Παπανικολάου και όλους τους άλλους. Μας δίνουν όλοι τους κουράγιο να συνεχίσουμε», είπε.

Αναφορά και στους ασθενείς

Ο λοιμωξιολόγος έκανε ξεχωριστή αναφορά και στους ασθενείς που συνάντησε, ευχόμενος σε όλους «περαστικά».

«Θα ήθελα να δώσω ευχαριστίες ονομαστικά σε κάποιους από τους ασθενείς που επισκέφθηκα το πρωί στο «Αττικόν» και το «Αγία Βαρβάρα», παρουσία ενός σεμνού ΥΠΕάρχη, του κ. Ροϊλού. Επισκέφθηκα τους εξής ασθενείς: τον Ιωσήφ, την Κωνσταντίνα, τον Δημήτρη, την Ελένη, τον Παναγιώτη, τη Μαρία, τον Αναστάση, την Αικατερίνη, τον κυρ-Νίκο, τη Γεωργία, τη Ρεγγίνα τη Βιολέτα και την Ελένη που είναι έγκυος. Γρήγορα περαστικά προς όλους».