Κρίσιμες χαρακτήρισε τις επόμενες μέρες και εβδομάδες ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας από το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης.
Ο υπουργός Υγείας για μια ακόμη φορά έκανε λόγο για ατομική και συλλογική ευθύνη και τόνισε ότι αυτό που προέχει είναι να προσέξουμε τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.
Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε και το προσφυγικό, τονίζοντας ότι η περιοχή αντιμετωπίζει δύο κρίσεις στέλνοντας το μήνυμα ότι «όλη η Ελλάδα συμπάσχει μαζί σας και όλη σας στηρίζει»
Σχόλια
Τελευταία Νέα
- ΑΟ Θήρας – ΠΑΟΚ 3-0: «Περίπατος» και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Βόλεϊ – Συγκινητικό πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ (pic)
- Ετοίμαζαν εμπρηστικές επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών στα Χανιά – Συνελήφθησαν δύο 24χρονοι
- Αβραμόπουλος για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Η Ελλάδα κάνει το αυτονόητο, να σταθεί στο πλευρό της Κύπρου