«Σήμερα είναι η Ημέρα της Γυναίκας. Κάθε γυναίκας σε κάθε γωνιά της Γης. Μια ημέρα αφιερωμένη σε όσες μπορούν αλλά και σε όσες δεν έχουν τη δυνατότητα να γιορτάσουν.

»Σήμερα τιμάμε τον αγώνα των γυναικών για ισότητα αλλά γιορτάζουμε συγχρόνως και τη συμβολή των γυναικών σε κάθε τομέα. Πίστευα πάντα και συνεχίζω να πιστεύω στη δύναμη των γυναικών.

»Σε αυτή τη μοναδική δύναμη που έχει μέσα της καθεμία από εμάς και μας επιτρέπει να αντεπεξέλθουμε σε τόσους διαφορετικούς ρόλους: είμαστε μητέρες, κόρες, σύζυγοι, επαγγελματίες, ενεργοί πολίτες. Και είμαστε η μοναδική φυσική δύναμη στον πλανήτη που δίνει ζωή.

Είμαστε όλες τόσο διαφορετικές μεταξύ μας, αλλά συγχρόνως τόσο ίδιες. Και θεωρώ πραγματικά πολύ μεγάλη τιμή αλλά και ευλογία το γεγονός πως σήμερα μπορώ να στείλω ένα μήνυμα για τη γυναικεία δύναμη. Γιατί αυτό το δικαίωμα δυστυχώς ακόμα και σήμερα δεν είναι αυτονόητο για όλες τις γυναίκες».

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», στέλνει μέσα από τις σελίδες του περιοδικού το δικό της μήνυμα για την Ημέρα της Γυναίκας.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»