Για την απώλεια του μεγάλου πρωταγωνιστή του ελληνικού θεάτρου και της μικρής και της μεγάλης οθόνης, Κώστα Βουτσά, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος.
«Λαϊκό» χαρακτήρισε το σπουδαίο ηθοποιό ο κ. Μπέζος εξηγώντας πως «λαϊκές είναι οι πράξεις μας, που μας θυμίζουν κάτι από το παρελθόν, τη ζωή και τον περίγυρο».
«Βλέποντας την αύρα και την τρομακτική λάμψη που διέθετε, είναι σα να χάνουμε μια εικόνα απ’ τα νιάτα μας», υποστήριξε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε πως «η λάμψη υπάρχει στον άνθρωπο, όχι στον καλλιτέχνη».
Ακόμα, μίλησε για την αγάπη του Κώστα Βουτσά προς την ίδια τη ζωή λέγοντας πως «αγαπούσε τη ζωή πιο πολύ από την τέχνη, το είχε αποδείξει και το υπερασπιζόταν. Αποτελεί μεγάλο παράδειγμα ζωής».
- Βρέθηκε η 16χρονη Λόρα – Είναι στα χέρια της γερμανικής αστυνομίας
- Παυλίδης: «Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα και τη μάχη που δώσαμε – Τώρα τα δίνουμε όλα για το πρωτάθλημα»
- Συνάντηση του Δημάρχου Πειραιά με τη Διοικήτρια της ΔΥΠΑ – Στο επίκεντρο η ενίσχυση της απασχόλησης των νέων στον κλάδο της Ναυτιλίας






