Βρήκες και εσύ να κερατώσεις τον Λέοντα βρε αγάπη μου; Τον Λέοντα; Που είναι από τα πιο ναρκισσιστικά και εγωιστικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Το χειρότερο είναι ότι το έμαθε από άλλους

Αυτό ίσως να το κάνει ακόμη πιο κακό, διότι τον Λέοντα από τη φύση του τον ενδιαφέρειο πολύ η εικόνα που έχουν σχηματισμένη οι άλλοι για εκείνον. Αυτό πρακτικά σημαίνει εν ολίγοις ότι πιο πολύ θα νευριάσει με το ότι ξεφτιλίστηκε σε άλλους παρά στο ότι τον κεράτωσες.

Εγωισμός

Το ότι βέβαια ενοχλήθηκε που το έμαθε από άλλους, περισσότερο από ότι τον κεράτωσες, δεν αναιρεί ότι τον ενοχλεί που τον κεράτωσες. Πώς τόλμησες; Μα να κερατώσεις τον περήφανο και ναρκισσιστή (κατά καιρούς) Λέων;

Δε θα στο συγχωρήσει ποτέ, εκτός αν σε κερατώσει και εκείνος με πολλά άτομα με αποτέλεσμα να νιώσεις άθλια και να σου πει να τα ξαναβρείτε.

Θα αντιδράσει υστερικά

Επειδή θα αρχίσει να αμφισβητεί τον εαυτό του μετά από κάτι τέτοιο, θα αντιδρά με ξεσπάσματα νεύρων και θλίψης. Τύπου ότι το γεγονός πως τον πρόδωσες θα του θυμίσει ότι είναι ένας κοινός θνητός και όχι κάποιος θεός ή Τιτάνας.

Φωνές

Κατά πάσα πιθανότητα θα σου φωνάξει πολύ, θα σου μιλήσει με πολλά επιχειρήματα για να σε κάνει να νιώσεις άσχημα με τον εαυτό σου. Αυτό θα τον κάνει να νιώσει καλύτερα. Πάντως δε θα το αφήσει έτσι απλά.