Στη σύλληψη δύο ατόμων, για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών στο Ζεφύρι, όπως αναφέρει το MEGA.

Στα χέρια της αστυνομίας εξάλλου, βρίσκεται, Έλληνας στενός συνεργάτης του αρχηγού κυκλώματος ναρκωτικών, το οποίο μετέφερε ναρκωτικά με ιστιοφόρο σκάφος από την Καραϊβική στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Ναρκωτικά σε κρύπτη στο Ζεφύρι

Οι συλληφθέντες στο Ζεφύρι είναι ένας 22χρονος άνδρας και μία 28χρονη γυναίκα, ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται 29χρονος συνεργός τους.

Μέσα σε μία κρύπτη τσιμέντωναν και αποθήκευαν ναρκωτικά μέσα σε μεταλλικό δοχείο.

Κατά την επιχείρησή της η Αστυνομία εντόπισε και κατάσχεσε 4,9 κιλά ηρωίνης και 732 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σύλληψη μέλους του καρτέλ κοκαΐνης στον Αστακό

Παράλληλα, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται Έλληνας στενός συνεργάτης του αρχηγού κυκλώματος ναρκωτικών, το οποίο μετέφερε ναρκωτικά με ιστιοφόρο σκάφος από την Καραϊβική στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν 1200 κιλά κοκαΐνης.

Υπενθυμίζεται, ότι έπειτα από μεγάλη επιχείρηση τον περασμένο Ιανουάριο είχαν συλληφθεί οκτώ αλλοδαποί, Αλβανοί και Αραβόφωνοι.

Ο Έλληνας, μέλος του κυκλώματος, εντοπίστηκε στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου εξετάζεται.