Όλοι αγαπούν τον Υδροχόο και όχι τυχαία!

1. Μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις καταστάσεις

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να ταρακουνήσουν έναν Υδροχόο. Έχει δυνατή καρδιά και γερό στομάχι, και όταν βρεθεί υπό πίεση, θα μείνει ψύχραιμος, σχεδόν σε όλες τις καταστάσεις. Οπότε, αν το παρελθόν σου ήταν σκληρό ή έχεις κάποια θέματα τα οποία ακόμα μαθαίνεις πώς να τα δουλεύεις, οι Υδροχόοι είναι οι σύντροφοι που θα σε αποδεχτούν, ανεξαρτήτως τι σου έχει συμβεί. Επίσης, δεν είναι οι τύποι που θα κάνουν πίσω μπροστά σε μια πρόκληση, οπότε, μη χάσεις την ευκαιρία!

Μπορείς επίσης να εμπιστευθείς έναν Υδροχόο για  να… βγάλεις τα εσώψυχά σου. Δεν υπάρχει τίποτα και κανείς που μπορεί να τον τρομάξει.  Μπορείς να του εκμυστηρευτείς τους  μεγαλύτερους φόβους σου και αυτά που θέλεις να πετύχεις στη ζωή . Τα μυστικά σου είναι ασφαλή με τους Υδροχόους, επειδή ξέρουν πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να βασίζεσαι ολοκληρωτικά σε κάποιον. Αν νομίζεις ότι ίσως να τους τρομάξεις με αυτά που θα πεις, μην ανησυχείς. Αντέχουν…

2. Είναι περίεργος από τη φύση του

Ένα μοδάτο εστιατόριο, μαθήματα χορού, νέα τραγούδια που κυκλοφόρησαν, μια νέα στάση στο σεξ, γενικά, οτιδήποτε τους φαίνεται καινοτόμο ή δημιουργικό, θέλουν να το δουν και να το κάνουν αμέσως. Μπορείς να βασίζεσαι πάνω τους ότι πάντα θα υπάρχει κάτι καινούργιο να δοκιμάσεις. Άσε που, αν δεν το κάνουν μαζί σου, θα το κάνουν πιθανότατα μόνοι τους, εκτός ίσως από τη… νέα στάση στο σεξ.

Ο Υδροχόος είναι ένα από τα πιο περιπετειώδη ζώδια και είναι πάντα κάτι παραπάνω από πρόθυμο να δοκιμάσει όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες στη ζωή του. Αν θέλεις ένα σύντροφο που θα σου ανοίξει ορίζοντες σε νέα πράγματα και θα σου δείξει ότι ακόμα και μια βαρετή Κυριακή μπορεί να μετατραπεί σε περιπέτεια, ο Υδροχόος είναι ο πιο κατάλληλος για σένα.

3. Είναι πολύ καλός ακροατής

Μπορεί να μην είναι ακριβώς το τύπος που λατρεύει τη συζήτηση, όπως ο Δίδυμος ή ο Ζυγός, αλλά πάντα θα σε ακούσει πρόθυμα, ειδικά αν σημαίνεις πολλά για εκείνον. Αν βγαίνει ραντεβού μαζί σου, τον έχεις ήδη συναρπάσει και επιθυμεί να «σκάψει» μέσα στον εγκέφαλό σου, αφού αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να σε γνωρίσει.

Όταν είσαι μαζί με έναν Υδροχόο, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η να μιλάς περισσότερο από το να ακούς, επειδή δεν είναι το είδος του ζωδίου που νιώθει την ανάγκη να μιλάει συνέχεια για να γεμίσει τα σιωπηλά κενά. Νιώθει πολύ άνετα, απλώς με το να είναι μαζί σου και να απολαμβάνει τη σιωπή. Για τον Υδροχόο το να ακούει κάποιον που είναι μαζί του είναι ένας τρόπος για να συνδεθούν σε βαθύτερο επίπεδο. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να μιλάει συνέχεια για τον εαυτό του. Όταν πάντως πρόκειται να ανοίξεις κουβέντα με τον Υδροχόο, το όριο είναι ο ουρανός. Αυτό που κυρίως τον ενδιαφέρει είναι να του ανοιχτείς τόσο, ώστε να ξέρει πραγματικά ποιος/α είσαι. Επίσης, αυτό που θέλει πολύ είναι κάποιος με τον οποίο θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι, κι εσύ τα λες όλα στον καλύτερο φίλο σου, σωστά;

Και να ξέρεις πως, ακόμα κι αν η σχέση σας τελειώσει, είναι από τα ζώδια που θα συνεχίσεις να το σκέφτεσαι για πολύ καιρό μετά. Ένα είναι βέβαιο: Πρέπει οπωσδήποτε να τα φτιάξεις με έναν Υδροχόο, τουλάχιστον μια φορά. Και ιδού οι λόγοι:

4. Θα σεβαστεί τα όριά σου

Αν κάποιο ζώδιο μπορεί να καταλάβει πόσο εκνευριστικό είναι να χώνουν διάφοροι τη μύτη τους στις δουλειές του, αυτό είναι ο Υδροχόος. Θα φροντίσει να σιγουρευτεί ότι κι εσύ έχεις τα όρια που χρειάζεσαι, όταν βγει ραντεβού μαζί σου, επειδή ξέρει από πρώτο χέρι ότι το να είσαι αδιάκριτος ποτέ δεν λειτουργεί καλά σε μια σχέση.

Είναι αλήθεια ότι ορισμένες φορές μπορεί να παίρνει απόσταση, οπότε είναι σημαντικό να μένεις αληθινός/ή και να μη χάνεις την ανοιχτή επικοινωνία μαζί του. Θα προσπαθεί πάντα να σου δείξει πως αισθάνεται, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις το ίδιο κι εσύ.

Πάντως, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται για το ζώδιο που θα χώσει τη μύτη του στην προσωπική σου ζωή. Αν θες να μοιραστείς κάτι μαζί του, ξέρει ότι θα το κάνεις όταν θα νιώσεις άνετα. Δεν γίνεται κολλιτσίδα, ούτε προσπαθεί να σε «καπελώσει». Ξέρει ότι το να έχεις ζωή εκτός σχέσης είναι πολύ σημαντικό και σέβεται ότι έχεις τη δική σου, ξεχωριστή, προσωπικότητα. Αυτό άλλωστε θέλει και για τον εαυτό του. Πάνω από κάθε τι άλλο, καταλαβαίνει πόσο σημαντικά είναι τα όρια και το να δίνει χώρο ο ένας στον άλλο. Μπορεί να γίνει πολύ τρυφερός και περιποιητικός σύντροφος, αλλά ποτέ δεν θα σε «πνίξει» με τη φροντίδα ή την αγάπη του.