Αντισυμβατική, αντικομφορμιστική και επαναστατική είναι η προσωπικότητα του Υδροχόου. Με κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου του τον Ουρανό, ο Υδροχόος είναι ένας απρόβλεπτος άνθρωπος, ο οποίος μπορεί πανεύκολα να κάνει μεγάλες ανατροπές στη ζωή του όπου και θα σοκάρει! Είναι ευγενικός, φιλικός και γίνεται συμπαθής από την πρώτη στιγμή.

Ωστόσο ένας Υδροχόος υπάρχουν φορές που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους προσωπικούς του «δαίμονες» και τότε η ευτυχία φαντάζει για εκείνον άπιστο όνειρο.

Παρακάτω θα βρείτε συμβουλές που μπορούν να κάνουν έναν Υδροχόο πραγματικά ευτυχισμένο.

Ανάπτυξη πνεύματος

Ο νους σου είναι ο πολύτιμος υπηρέτης που σου έδωσε το σύμπαν για να ζήσεις τη ζωή σου στο έπακρο! Με κυβερνήτη σου τον εκσυγχρονιστικό και κοινωνικό Ουρανό, χάρη στις ξεχωριστές ιδέες σου, θα μπορέσεις να ζήσεις μια εκπληκτική ζωή και συνάμα να συνεισφέρεις στους συνανθρώπους σου και να βιώσεις την ολοκλήρωση.

Γεγονός που πιστοποιεί το σύμβολο του ζωδίου σου, ένας άνθρωπος που αδειάζει ένα δοχείο με νερό στη γη, δείχνοντας ότι σκοπός της ύπαρξής σου είναι σου να «χύσεις» τη ζωοδόχο γνώση σου και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στην ανθρωπότητα.

Σύνδεση και επικονωνία

Ως ζώδιο του αέρα (διανόηση, επικοινωνία), για να επιτύχεις τους στόχους σου χρειάζεσαι και άλλους ανθρώπους! Συναναστρεφόμενος με τους άλλους, η επικοινωνία των ιδεών σου, ανεξάρτητα από τη φύση τους, θα γίνει πιο δυνατή. Θα εκπλαγείς από τα πόσο πράγματα θα μάθεις για τον εαυτό σου, πόσο θα τις αναπτύξεις αλλά και πόση ανταπόκριση θα έχεις δείχνοντας ενδιαφέρον για ό,τι σχετίζεται με τους γύρω σου.

Γίνε μέλος μιας ομάδας, ενός συλλόγου, σωματείου ή εργάσου μαζί με ανθρώπους που θα σου προσφέρουν την ευκαιρία όχι μόνο να πάρεις (γνώσεις, εμπειρίες, βοήθεια, ενδιαφέρον, αγάπη κτλ) αλλά και να δώσεις στους άλλους!

Νέες περιπέτειες

Ως Υδροχόος, είσαι από τη φύση σου λάτρης της αλλαγής και κάθε τι καινοτόμο, σύγχρονο ή διαφορετικό αποτελεί για σένα το ρεύμα αέρα που θα σε οδηγήσει προς νέους δρόμους, δυνατότητες και συνθήκες. Άνοιξε λοιπόν καινούργια παράθυρα στη δουλειά, τις σχέσεις σου και τη ζωή σου, εμπλούτιζε κάθε τομέα με οτιδήποτε προάγει την εξέλιξη. Οτιδήποτε καινούργιο φέρνει αλλαγή στη μέρα σου και χαμόγελο στο πρόσωπό σου!

Σωματικές αντοχές

Το κύριο γνώρισμά σου είναι η διανόηση και έτσι, δίνοντας σε καθημερινή βάση περισσότερη προσοχή στο «software» της ύπαρξης σου, πολλές φορές παραμελείς το σώμα σου. Το «hardware» όμως της οντότητάς σου, θέλει και αυτό την φροντίδα και την προσοχή σου.

Αν κάθεσαι πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή, φρόντισε να είσαι στη σωστή εργονομική θέση ενώ αν δεν έχεις πολύ χρόνο για γυμναστική, μπορείς να κάνεις κάποιες ασκήσεις, όπως διατάσεις του κορμού ενώ βλέπεις τηλεόραση.

Βέβαια θα δεις μεγάλη αύξηση της διανοητικής και σωματικής σου αντοχής, συμμετέχοντας σε ομαδικά αθλήματα ή πρωτοποριακά σπορ.

Καρδιά, νεύρα και μάτια

Ο Ήλιος (καρδιά) είναι ο κυβερνήτης του αντιδιαμετρικού σου ζωδίου του Λέοντα, ενώ ο Ουρανός (νεύρα) είναι ο εξουσιαστής του δικού σου ζωδίου και ως εκ τούτου είσαι επιρρεπής σε προβλήματα που σχετίζονται με την καρδιά και το νευρικό σύστημα. Μικρές αλλαγές όσο ασήμαντες και αν σου φαίνονται, τόσο σημαντικές μπορεί να είναι για την υγεία σου.

Πρόσθεσε ένα φρούτο στη διατροφή σου (φράουλες, μήλα, κεράσια, σταφύλια, πορτοκάλια).

Κάθε μέρα φάε κάτι σε χρώμα πράσινο, πορτοκαλί και κόκκινο, καθώς κάθε χρώμα αντιπροσωπεύει διαφορετικές αντιοξειδωτικές ουσίες που θωρακίζουν την υγεία.

Μην πίνεις πάνω από 2 φλιτζάνια καφέ την ημέρα, η κατάχρηση στην κατανάλωση καφέ αυξάνει την αρτηριακή πίεση και αυτή, τον κίνδυνο για έμφραγμα ή εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ξεκάθαρες κουβέντες

Αν κάτι δεν ανέχεσαι, είναι η κτητικότητα, ενώ από τη φύση σου φιλελεύθερος, οι δεσμεύσεις στη ζωή σου δεν υπόκεινται σε όρια και κανόνες.

Για σένα, αγάπη είναι να σε αποδέχεται κάποιος όπως είσαι και αν αυτό δεν του αρέσει ή τον πληγώνει νιώθεις ότι σε περιορίζει. Το «ποτέ» και το «για πάντα» στο δικό σου μυαλό δεν υπάρχουν.

Αυτό όμως δεν ισχύει για τους περισσότερους ανθρώπους. Έτσι, αν θέλεις πετυχημένες σχέσεις χρειάζεται να επιλέγεις ανθρώπους στη ζωή σου με «ανοιχτό μυαλό», που λειτουργούν περισσότερο με τα όσα κινούνται στη σφαίρα του νου και όχι του συναισθήματος.

Σαφώς και θα δοκιμάσεις και τις στενές βαθιές, συναισθηματικές σχέσεις, το ζώδιό σου άλλωστε αντιπροσωπεύει τους πειραματισμούς, όμως εσύ δεν είσαι για αυτές, δεν θα τις αντέξεις και τελικά θα φύγεις τρέχοντας. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Αν θέλεις να μη θεωρείσαι ανεύθυνος, ψυχρός και αδιάφορος για τα συναισθήματα του άλλου, εξηγήσου εξ αρχής και άσε τον να αναλάβει τις ευθύνες του.

Η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της

Με κυβερνήτη σου τον ανατρεπτικό Ουρανό, η ζωή σου δεν είναι μια ευθεία. Θα έχει τα πάνω και τα κάτω της. Όσα καλά έχει να σου διδάξει η άνοδος, άλλα τόσα έχεις να μάθεις από την κάθοδο. «Τα πάντα ρει» όπως έλεγε και ο Ηράκλειτος.

Ανάλογα όμως με το πώς θα αξιοποιείς τη φάση της μίας, θα βιώνεις καλύτερα την εποχή της άλλης! Αυτό να το θυμάσαι πάντα, είναι η ειδοποιός διαφορά για μια ζωή ευημερίας και πληρότητας!