Σκηνές φαρ ουέστ σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κόρινθο όταν κακοποιοί που επέβαιναν σε αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας το μεσημέρι του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην Αρχαία Κόρινθο, συνελήφθησαν τρεις επικίνδυνοι ένοπλοι κακοποιοί, οι οποίοι εμπλέκονται σε ένοπλες ληστείες.

Οι τρεις κακοποιοί πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο από τους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές είχαν ακολουθήσει τα ίχνη των κακοποιών από τη Μακεδονία, έως την Αρχαία Κόρινθο, όπου και επιχείρησε να τους συλλάβει.

Παράλληλα, μέσα στο όχημα βρέθηκε ένα καλάζνικοφ. Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να βρεθεί το κρησφύγετό τους.

Ο ένας τραυματίας διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο και ο δεύτερος στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Τέλος, όπως γνωστοποίησε η αστυνομία, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Σύλληψη 44χρονου το πρωί του Σαββάτου

Όλα αυτά, τη στιγμή που χθες Παρασκευή, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε ακόμα μια σύλληψη, ενός 44χρονου, έπειτα από ώρες αναζητήσεων. Ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Όλα ξεκίνησαν μεσημέρι της Παρασκευής όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας και κλιμάκιο της ΟΠΚΕ, εντόπισαν σε σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους τον άνδρα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν επτά καταδικαστικές αποφάσεις και δύο εντάλματα σύλληψης για απάτες, πλαστογραφία και υπεξαίρεση.

Όταν ο 44χρονος δράστης αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του, ανέπτυξε ταχύτητα και εμβόλισε περιπολικό της Αστυνομίας ενώ μάλιστα κατά την διάρκεια της διαφυγής του οι αστυνομικοί έριξαν πυρά ακινητοποίησης.

Ακολούθησαν ολονύκτιες αναζητήσεις με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν τραυματισμένο το πρωί του Σαββάτου σε σπίτι φίλου του, ο οποίος συνελήφθη και αυτός για υπόθαλψη.