Κάποια ζώδια έχουν την τάση να διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με τους γονείς του συντρόφους τους. Άλλα πάλι, ούτε να τους βλέπουν.

Κριός

Γενικά δε θέλει να γνωρίζει τα πεθερικά. Αδιαφορεί και πραγματικά δεν το θεωρεί καθόλου απαραίτητο.

Ταύρος

Είναι η καλύτερή του να ξέρει ότι τον αγαπάει η πεθερούλα του και ο πεθερός του. Νιώθει ότι θα παντρευτεί και χαίρεται μόνος του.

Δίδυμοι

Δεν έχει θέμα, τους αντιμετωπίζει πιο πολύ φιλικά παρά ως πεθερικά. Για το ζώδιο αυτό δεν ισχύουν τέτοιοι «θεσμοί».

Καρκίνος

Από τη μια το απεχθάνεται γιατί δε θέλει να επηρεάζουν τη γνώμη του συντρόφου του εκείνοι, από την άλλη θα γίνει κατευθείαν μέλος της οικογένειάς τους.

Λέων

Δεν τα πάει αυτά τα σκηνικά με τα πεθερικά. Συνήθως δε θέλει να μπαίνει σε μια τέτοια αναχρονιστική διαδικασία να έχει σχέσεις μαζί τους.

Παρθένος

Δεν έχει θέμα. Αν δε συμπαθήσει τα πεθερικά όμως θα το δείξει χωρίς καθόλου ντροπές και δε θα κρατήσει κάποιο τυπικό ευγενικής συμπεριφοράς.

Ζυγός

Σίγουρα δεν έχει θέμα να ασχοληθεί με τους γονείς του συντρόφου του. Αλλά δε θα δώσει και πολλή σημασία στο να τους γνωρίσει. Δεν είναι κάτι δηλαδή που ο ίδιος θα επιδιώξει.

Σκορπιός

Βαριέται τραγικά πολύ να μπαίνει σε μια τέτοια διαδικασία και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δε θέλει πολλά πολλά. Γενικά είναι «στον κόσμο του».

Τοξότης

Δεν είναι κάτι που γενικά επιδιώκει, συνεπώς απλά το δέχεται και τους γνωρίζει. Θέλει παρ’ όλα αυτά να έχει καλές σχέσεις μαζί τους.

Αιγόκερως

Για τον Αιγόκερω είναι μια αρκετά άβολη και αμήχανη διαδικασία να γνωρίζει τους γονείς του συντρόφου του. Για αυτόν είναι αδιάφορο κατά βάση.

Υδροχόος

Δεν είναι στη φάση που θα προσπαθήσει να επιδιώξει κάποια ιδιάζουσα επικοινωνία με τους γονείς της σχέσης του.

Ιχθύς

Το λατρεύει. Θέλει να τους βλέπει συχνά για να έχει εξασφαλισμένο κιόλας ότι θα λένε καλά λόγια για τον ίδιο στον σύντροφό του.