Προσοχή, προσοχή. Τα παρακάτω αποφθέγματα περί σύνδεσης σωματότυπου και σεξουαλικότητας έχουν προκύψει με βάση επιστημονικές μελέτες . Η ζωή κάπου τα επιβεβαιώνει κάπου τα διαψεύδει.

Με καμπύλες

Μια γυναίκα με καμπύλες – ειδικά στην περιοχή των γοφών – τείνουν να είναι πραγματικά ανοιχτόμυαλες στο κρεβάτι. Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Leeds έχει βρεθεί ότι οι γυναίκες με επιβλητικούς γοφούς είναι πιο επιρρεπή σε ένα one-night stand και γενικά στους σεξουαλικούς πειραματισμούς.

Με μικρό/μεγάλο στήθος

Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν καθώς το ένα αναιρεί το άλλο! Μπορεί οι γυναίκες με μεγάλο στήθος να προκαλούν την ερωτική επιθυμία των ανδρών και να τραβούν τα βλέμματα αλλά παράλληλα υπάρχει και μια θεωρία που θέλει το μικρό στήθος πιο ευαίσθητο στα ερεθίσματα – το μεγάλο στήθος είναι κατά 24% λιγότερο ευαίσθητα.

 Άρα όσο ερεθίζεται μια γυναίκα τόσο πιο ερωτική γίνεται. Από την άλλη όμως ερωτική αισθάνεται και η γυναίκα που απολαμβάνει τον έντονο πόθο του άνδρα που προκύπτει από τη θέα του μεγάλου της στήθους και επιπλέον γίνεται πιο ευρηματική καθώς αναζητά περισσότερο ερεθισμό. Επομένως, μην τρέχετε όλες για πλαστικές και εσείς άνδρες δείτε το και λίγο αλλιώς το θέμα στήθους. Όλα παίζουν!

Η κοντούλα

Θα έχετε ακούσει από άνδρες σίγουρα την έκφραση «αυτή είναι μανιτζέβελη» όταν αναφέρονται σε μια κοντούλα. Είναι το «μέγεθος» που μπορούν να χειριστούν εύκολα και να νιώσουν ότι επιβάλλονται.

Επίσης, μπορούν να κάνουν σεξ παντού – ακόμη και στο αμάξι – ενώ το χαμηλό κέντρο βάρος τους τούς δίνει σταθερότητα και ισορροπία σχεδόν σε κάθε στάση. Οι κοντούλες, λοιπόν, προκαλούν τις διαθέσεις για πειραματισμούς

Η ψηλή

Αν και οι άνδρες και οι γυναίκες με μακριά πόδια θεωρούνται σέξι και υγιείς – σύμφωνα με μια έρευνα – στο κρεβάτι δεν είναι πάντα φωτιά. Όχι επειδή δεν το θέλουν αλλά επειδή πολλές φορές λόγω πρακτικών προβλημάτων, έλλειψη χώρου ή διαφορά ύψους με τον ερωτικό παρτενέρ.

Η γεματούλα

Σύμφωνα με τον νομπελίστα γενετιστής, James Watson, οι γυναίκες με παραπάνω κιλά είναι πολύ πιο πιθανό να απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο από τις αδύνατες γυναίκες.

Πίστευε ότι από βιολογικής πλευράς τα λίγο παραπάνω κιλά μαρτυρούν πιο ισορροπημένη προσωπικότητα και αυξημένη ερωτική διάθεση. Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός ότι το λίπος αυξάνει τις ενδορφίνες που με τη σειρά τους  αυξάνουν τη σεξουαλική επιθυμία και την δεξιότητα.

Η πολύ αδύνατη

Για να μην ρίξουμε τελείως αυτήν τη κατηγορία να υπογραμμίσουμε ότι πολλές είναι οι έρευνες που αποδεικνύουν ότι οι άνδρες απολαμβάνουν το σεξ με γυναίκες που έχουν λεπτή μέση.

Αν έχετε την τύχη να είστε από αυτές τις πολύ αδύνατες αλλά και με λίγο φουσκωτά οπίσθια και κανονικό στήθος μάλλον είστε από τις πιο ποθητές – οπτικώς τουλάχιστον – στο ανδρικό φύλο.