H Σελήνη πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης από τους Ιχθύς στον δυναμικό Κριό, γεμίζοντάς μας με ενέργεια, κάτι που θα μας κάνει να ανεβάσουμε ταχύτητες και να αναλάβουμε δράση προκειμένου να επιτύχουμε τις επιδιώξεις μας σε όλα τα επίπεδα, και να ξεμπερδεύουμε με εκκρεμότητες που λειτουργούν ως βαρίδια στην καθημερινότητά μας.

Όπως είναι φυσικό η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο αλλά ο ενθουσιασμός που μας κατακλύζει παράλληλα στις περισσότερες των περιπτώσεων θα επηρεάσει θετικά τον εκάστοτε περίγυρό μας, καθώς ταυτόχρονα γινόμαστε πιο κοινωνικοί, και θα ευνοήσει την υλοποίηση των σχεδίων μας.

Απλά ελέγξτε την παρορμητική σας διάθεση, η οποία μπορεί να σας παρασύρει και να σας κάνει να μην δώσετε την απαραίτητη προσοχή σε λεπτομέρειες, οι οποίες συχνά κάνουν τη διαφορά.

Κυρίως επηρεάζονται οι πύρινοι (Κριός, Λέων, Τοξότης) και οι αέρινοι (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος).

Ειδικά Ιχθύες και Κριοί επειδή ενδέχεται να νιώσετε το αίμα σας να βράζει, φροντίστε να διαχειριστείτε τα έντονα συναισθήματά σας, και να ενεργήσετε με βάση τη λογική, αν θέλετε να είστε στους κερδισμένους της ημέρας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε την υπομονή σας να δοκιμάζεται καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με πρόσωπα και πράγματα που δε σας αρέσουν. Όσο κι αν το ξέσπασμά σας είναι δίκαιο σκεφτείτε δυο φορές… πριν βάλετε τις φωνές  και δεν θα χάσετε.