Με μια άκρως θετική όψη, αυτής της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, αρχίζει η νέα εβδομάδα, κάνοντάς μας πιο συναισθηματικούς και ρομαντικούς από ποτέ και τροφοδοτώντας μας με αγαπησιάρικη διάθεση, κάτι που θα γλυκάνει την καθημερινότητα των περισσότερων, και κυρίως των μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Όλα θα τα βλέπουμε όμορφα, θα είμαστε δοτικοί, θα θέλουμε να προσφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα, να τα κάνουμε ευτυχισμένα, να εστιάσουμε στα καλά της όποιας σχέσης και όχι στα αρνητικά και να πιστέψουμε στη δύναμη του κοινού μέλλοντος και στο προσωπικό μας παραμύθι που θα έχει happy end.

Πρωταγωνιστές της ημέρας είναι οι Ιχθύες οι οποίοι προσελκύετε τα φώτα και δεν έχετε παρά να επιλέξετε την καλύτερη δυνατή πρόταση για να την περάσετε.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας… γιατί το αρμονικό κλίμα στη σχέση, την οικογένεια ή τη δουλειά θα ωφελήσει κι εσάς.

Λέοντες και Υδροχόοι δεν έχετε παρά να απολαύσετε την ημέρα συντροφιά με τους αγαπημένους σας.

Ποια όμως είναι οι ευαίσθητοι του ζωδιακού κύκλου;

Αναμφίβολα το στοιχείο του νερού συνδέεται με το συναίσθημα και ω εκ τούτου τα τρία ζώδιά του έχουν πολύ στενή σχέση με αυτό. Η ζωή για τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθύς δεν νοείται χωρίς τις έντονες συγκινήσεις.

Ωστόσο, από τους τρεις, ο Σκορπιός εξωτερικεύει λιγότερο τα συναισθήματά του, επειδή φοβάται μήπως γίνει υποχείριο του άλλου, μήπως χάσει τη δύναμη και την αυτονομία του, δείχνοντας τι νιώθει αληθινά. Κάποιες φορές όμως λειτουργώντας με αυτό τον τρόπο  ο Σκορπιός καταλήγει να μην εκτονώνεται και αφήνει τα αρνητικά του συναισθήματα να δηλητηριάζουν τη ζωή του.

Οι πύρινοι (Κριός, Λέων, Τοξότης) από τη φύση τους δεν συγκρατούνται, και μαζί με τους υδάτινους έχουν την έχουν την καλύτερη σύνδεση με τα αισθήματά τους. Συχνά όμως δυσκολεύονται να τα αναγνωρίσουν και να συνειδητοποιήσουν ποιες είναι οι πραγματικές τους ανάγκες. Έτσι εξωτερικεύονται με κεραυνοβόλα ταχύτητα και εκρηκτική ένταση, σε κάτι που μοιάζει περισσότερο με εκτόνωση, παρά με εκδήλωση συναισθημάτων.

Και οι γήινοι όμως δεν έχουν καλή σχέση με τα συναισθήματά τους, με εξαίρεση τον Ταύρο, που είναι ο πιο εκδηλωτικός, σε σχέση με την Παρθένο και τον Αιγόκερω. Οι αέρινοι (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος), επίσης έχουν τα θέματά τους με την έκφραση των συναισθημάτων τους, αφού συνήθως αποποιούνται τα συναισθήματα γιατί είναι δύσκολα στον χειρισμό τους και διαταράσσουν τη λειτουργία της λογικής.