H «εξυγίανση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται, με τον ΠΑΟΚ για μία ακόμα φορά να είναι ο ευνοημένος της νοσηρής κατάστασης που επικρατεί τα τελευταία χρόνια.

Στο αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ ο διαιτητής ο Ισραηλινός Όρεν Γκρίνφελντ, που έφερε ο Μέλο Περέιρα για να διευθύνει το ντέρμπι των Δικεφάλων, έκλεισε τα μάτια δύο πεντακάθαρα πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ όταν το σκορ ήταν στο 1-0.

Στην πρώτη φάση ο Βαρέλα ανατρέπει στον Κρίστισιτς και τον γκρεμίζει στο έδαφος, αλλά ο ρέφερι δεν συγκινήθηκε ούτε όταν είδε τη φάση ο ίδιος στο ριπλέι. Εδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, προκαλώντας την οργή των ανθρώπων της Ενωσης και ευνοώντας ξεκάθαρα τον ΠΑΟΚ σε μια πεντακάθαρη φάση.

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη, ο Βράνιες έκανε το σουτ μπροστά στον Βαρέλα, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια στο χέρι του αμυντικού του ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι δεν συνέβη τίποτα για τον διαιτητή, τους βοηθούς του και τον VARιστα. Μάλιστα, ο Ισραηλινός δεν μπήκε καν στον κόπο να πάει να δει τη φάση και αρκέστηκε σε ότι του μετέφεραν από την αίθουσα του VAR.

Μια ακόμα βραδιά – «εξυγίανσης» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια ακόμα βραδιά – ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την ΑΕΚ να μην παίρνει ό,τι δικαιούνταν στην Τούμπα.

Δείτε τις δύο φάσεις και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Το πρώτο

Και το δεύτερο