Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στο Αιγαίου τα 8 με 9 μποφόρ.
Από τον Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες, ενώ για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.
Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Λαύριο, ενώ κλειστή είναι η γραμμή Αγ.Μαρίνα – Νέα Στύρα.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.
- Λαμία: Στη φυλακή χωρίς ελαφρυντικά γονείς που κακοποιούσαν το νεογέννητο παιδί τους
- Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταγγελίες για εικονικούς βοσκοτόπους και επιδοτήσεις «μαϊμού» – Από την Κρήτη καλλιεργούσαν στην Καστοριά ελιές και αμύγδαλα
- Χανταϊός: Ζευγάρι Ολλανδών που έκανε bird-watching εξετάζεται ως η «πηγή» της μόλυνσης στο κρουαζιερόπλοιο






