Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τελέστηκε σήμερα το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, χοροσταντούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, η πανηγυρική δοξολογία για το νέο έτος. «Ευχόμεθα σε όλους ένα χρόνο καινούργιο, ευλογημένο, δημιουργικό και προπάντων ειρηνικό. Χρόνια Πολλά» είπε ο Αρχιεπίσκοπος μετά το τέλος της δοξολογίας.

Μεταξύ άλλων, το «παρών» στη δοξολογία έδωσαν οι υπουργοί Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, Παιδείας Νίκη Κεραμέως, Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος, οι τομεάρχες Εξωτερικών και Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος και Χρήστος Σπίρτζης αντίστοιχα, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Κώστας Σκανδαλίδης, καθώς και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Επίσης, παρέστησαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, οι αρχηγοί των τριών όπλων, ο αρχηγός του δικαστικού σώματος, εκπρόσωποι κομμάτων και μέλη του Κοινοβουλίου.

Αυτήν την ώρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχεται στο Προεδρικό Μέγαρο ευχές για το νέο έτος, από εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας.

Στη συνέχεια, στις 13:00, ο κ. Παυλόπουλος θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις της Προεδρικής Φρουράς για να παραστεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της.