Τα γραπτά μηνύματα, όσο και αν δεν το πιστεύεις, είναι κάτι σαν ναρκοπέδιο. Δεν γνωρίζεις ότι βαδίζεις σε επικίνδυνο έδαφος και μπορεί ξαφνικά να χάσεις ένα άκρο ή ακόμα χειρότερα μια πιθανή σύντροφο!

Αν λοιπόν μέχρι τώρα πίστευες ότι τα γραπτά μηνύματα δεν έχουν τόσο μεγάλη βαρύτητα, θα σου λέγαμε να το ξανασκεφτείς.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Matthew Husssey, ο οποίος φημίζεται για το couching που προσφέρει σε θέματα σχέσεων, τρία είναι τα πράγματα που πρέπει να επικοινωνείς στον άντρα που σου αρέσει μέσα από τα γραπτά σου μηνύματα για να μη σε βαρεθεί πριν ακόμα τα στείλεις.

1. Δώσε αξία στο κάθε σου μήνυμα

Το να στείλεις το εγκληματικό κλισέ ” Γεια σου τι κάνεις;” οπωσδήποτε θα σε κατατάξει στην κατηγορία της βαρετής τύπισσας που δεν έχει τι να πει και μάλλον δε θα τον ενθουσιάσει καθόλου. Επίσης, τι περιμένεις να σου απαντήσει -αν σου απαντήσει- εκτός από το “Καλά. Εσύ;” και κάπου εκεί αδιέξοδο, αφού δε σκέφτηκες κάτι στην αρχή, πως να σκεφτείς κάτι στη συνέχεια; Kάνε το μήνυμά σου να έχει αξία και να κάνει τον άλλο να ενδιαφερθεί ή να γελάσει.

2. Μείωσε τις ερωτήσεις σου

Μην στέλνεις συνεχώς ερωτηματικές φράσεις γιατί δεν είσαι περίεργη ούτε ανακρίτρια. Επίσης, ακόμη κι αν θέλεις να του προτείνεις να κάνετε κάτι μαζί, καλό είναι να το θέτεις ως εξής: ” Θέλω πολύ να δω την ταινία … στον κινηματογράφο την Παρασκευή και θα χαρώ πολύ να με συνόδευες.” αντί του ” Θέλεις να πάμε σινεμά;”

3. Δείξε τα standards σου στο μήνυμα χωρίς να κλείνεις την πόρτα

Έχε πάντοτε στο μυαλό σου ότι ο απέναντι μπορεί να σε βλέπει σαν μια περιπέτεια της μιας νύχτας ενώ αυτό δεν είναι στο στυλ σου. Αν λοιπόν θέλεις να το ξεκαθαρίσεις, ότι δηλαδή είσαι στην περίοδο της ζωής σου που αναζητάς κάτι πιο σοβαρό, κάντο ξεκάθαρο αλλά όχι επιθετικά, γιατί κι εκείνος μπορεί τελικά να μην αναζητά το one night stand.