Φωτογραφία – ντοκουμέντο φέρνει στο φως το One Channel, στην οποία φαίνονται ίχνη μπογιάς στη μπλούζα του γνωστού σκηνοθέτη, ο οποίος συνελλήφθη μαζί με τους δύο γιους του κατά την επιχείρηση της αστυνομίας προχθές (18/12) στο Κουκάκι.

Το One Channel εξασφάλισε τη φωτογραφία – ντοκουμέντο που δείχνει το… αποτύπωμα που άφησαν οι αστυνομικοί στη μπλούζα του γνωστού σκηνοθέτη. Όπως φαίνεται στο ντοκουμέντο, στη μπλούζα του έχει παραμείνει το σημάδι από την μπότα του άνδρα των αστυνομικών αρχών.

Νωρίτερα, οι καταληψίες είχαν πετάξει μπογιές στις αστυνομικές δυνάμεις. Σήμερα (20/12) ο γνωστός σκηνοθέτης και οι δύο γιοι του εξετάστηκαν από ιατροδικαστή, με τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Θ. Μαντά, να δείχνουν το σοβαρό τραυματισμό του.

Ο κ. Μαντας εκφράζει την ικανοποίησή του για την κατεπείγουσα έρευνα που διατάχθηκε χθες (19/12) για τις καταγγελίες για χρήση αστυνομικής βίας στο Κουκάκι. Τις επόμενες ημέρες προτίθεται, εκ μέρους των εντολέων του, να καταθέσει και μηνύσεις. Η προγραμματισμένη για σήμερα (20/12) εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, αναβλήθηκε για τις 15 Μαΐου 2020.

Πηγή: onetv.gr