Ναι προφανώς και κανείς δε θέλει να γεράσει χωρίς να έχει κάποιον στο πλάι του. Αυτό το συναίσθημα όμως είναι πιο έντονο για 3 ζώδια, τα οποία αρρωσταίνουν μόνο και στην ιδέα ότι μπορεί να μείνουν μόνα, κι από νωρίς αναζητούν τον ένα και μοναδικό σύντροφο της ζωής τους.

Καρκίνος

Είναι το κλασικά ευαίσθητο, ρομαντικό και πολύ συναισθηματικό ζώδιο. Όλος αυτός ο ρομαντισμός συνεπώς τον κάνει να θέλει να αναζητήσει το «άλλο του μισό». Ο Καρκίνος έχει ως στόχο να κάνει οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης.

Αυτό από μόνο του στην ουσία δηλώνει ότι θέλει έναν σύντροφο ζωής, με τον οποίον θα γεράσει μαζί. Κάνει πάντα σχέδια για το μέλλον έτσι ωστε να μη βρεθεί προ απροόπτου, ήτοι να μείνει μόνος του. Η μοναξιά άλλωστε είναι ό,τι χειρότερο και για τον ίδιο.

Tαύρος

Φυσικά και θα ήταν ο Ταύρος μέσα σε αυτά τα 3 ζώδια. Έχει αντίστοιχες «ποιότητες» με τον Καρκίνο άλλωστε. Αν δε θέλει οικογένεια, τουλάχιστον θέλει έναν σύντροφο ζωής στο πλάι του. Και αυτό είναι ό,τι πιο σημαντικό για τον ίδιο. Ο Ταύρος δίνεται ολοκληρωτικά.

Με την αγάπη, την αφοσίωση και τη στοργή που δίνει γίνεται ένας άψογος σύντροφος για κάποιον. Είναι ιδανικό για εκείνον να ξέρει ότι αυτός και το ταίρι του έχουν κοινά όνειρα και στόχους. Το να έχει πάντως συντροφιά για πολλά χρόνια είναι κάτι που δεν το αλλάζει με τίποτα από τα «θέλω» του.

Λέων

Ενώ κατά βάση ο Λέων είναι πολύ ανεξάρτητος, αυτόνομος και δεν του αρέσει καμία είδους συναισθηματική εξάρτηση, θέλει και αυτός σύντροφο ζωής. Ο Λέων το βλέπει ως ένα υψηλό ιδανικό και έναν τρόπο μέσω του οποίου θα εξελιχθεί ακόμα και ο ίδιος.

Δεν είναι ότι φοβάται να μείνει μόνος του, άρα βρίσκει κάποιον για να είναι μαζί του. Η αίσθηση του να θέλει να είναι με κάποιον, πηγάζει από το αίσθημα της εξέλιξης και μόνο. Όταν βρει αυτό το επιθυμητό ταίρι, είναι πολύ περήφανος για την επιλογή του και το δείχνει συνέχεια.

Η Σελήνη στην οργανωτική Παρθένο

Κατά τα λοιπά, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη στην οργανωτική Παρθένο, δεν θα  μπορούσε παρά να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα, να μας κάνει συνετούς και κυρίως να μας οργανώσει. Θα προγραμματίσουμε δουλειές και θα βάλουμε προτεραιότητες σε σπίτι και δουλειά εξετάζοντας με προσοχή κάθε λεπτομέρεια τυχόν πλάνου που έχουμε στα σκαριά, ώστε να εξασφαλίσουμε την επιτυχία.

Μπορεί το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο να ανακατέψει κάπως τα πράγματα, αναστατώνοντας τα σχέδιά μας, αλλά θα είναι για καλό, οπότε προχωρήστε ακάθεκτοι.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά Παρθένοι και Ταύροι για τους οποίους όλα πηγαίνουν πρίμα. Όλα θα γίνουν μην αγχώνεστε.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες, Λέοντες και Υδροχόοι ενίοτε καλό είναι να μην πιέζετε καταστάσεις και να αφήνετε τα πράγματα να κυλήσουν. Μην εκνευρίζεστε και μην σπαταλάτε τις δυνάμεις σας καθώς και οι ανατροπές  για καλό σας γίνονται.