Ξετυλίγεται σιγά σιγά το «παζλ» της υπόθεσης με το το άγριο φονικό στις Θεσπιές Βοιωτίας, όπου μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών έπεσαν νεκροί δύο άνδρες.

Πατέρας και γιος έχασαν τη ζωή τους, ενώ στο νοσοκομείο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και ο ανιψιός του πρώτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο θύματα είναι ιδιοκτήτες εταιρείας σεκιούριτι και η όλη συμπλοκή φέρεται να προήλθε από αντιπαράθεση μεταξύ υπαλλήλων δύο εταιρειών.

Πρόσφατα, με απόφαση των τοπικών αρχών η μια εταιρεία ανέλαβε, στη θέση της δεύτερης, τη φύλαξη του σχολικού κτιρίου του γυμνασίου – λυκείου της περιοχής.

Η διαμάχη

Οπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν οι υπάλληλοι της νέας αναδόχου εταιρείας επιχείρησαν να αντικαταστήσουν επιγραφή που ανέγραφε ότι το σχολείο φυλάσσεται από την «αντίπαλη» επιχείρηση.

Σύμφωνα με απόφαση της τοπικής αυτοδιοίκησης, η εταιρεία του ανιψιού ήταν αυτή που θα είχε πλέον την ευθύνη του χώρου.

Οι ιδιοκτήτες της προηγούμενης εταιρείας όμως είχαν αντιρρήσεις. Αρχικά, οι υπάλληλοι των δύο εταιρειών συνεπλάκησαν, ενώ ακολούθησε πυροβολισμός που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του ενός άνδρα. Ακολούθησε ένοπλη συμπλοκή που οδήγησε στον τραγικό θάνατο του 66χρονου πατέρα και του 34χρονου γιου του.

Τρεις συλλήψεις

Ο ανιψιός, ηλικίας 50 ετών, διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, αλλά μεταφέρθηκε λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης στον Ευαγγελισμό με διαμπερές τραύμα στο συκώτι, ενώ η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο τραυματίας συνελήφθη, όπως και δύο μέλη της αντίπαλης οικογένειας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 66χρονο και τον 33χρονο γιο του, σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου μετέβησαν για τις πρώτες βοήθειες.