Ο Δίας στον Αιγόκερο «κερνάει» τρία ζώδια. Είστε ένα από αυτά;

Γενικά

Ο Δίας ο πλανήτης της καλής τύχης, της ευκολίας, των ευκαιριών και της επέκτασης, μετά από 12 χρόνια περνάει  από τον Τοξότη στον Αιγόκερο, όπου θα παραµείνει έως τον ∆εκέµβριο του 2020, χαρίζοντάς μας εύνοια, ανάλογα με τον τομέα που βρίσκεται στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας.

Είναι η περίοδος για να αφοσιωθούμε σε μακροπρόθεσμους στόχους, ώστε να δημιουργήσουμε στέρεες βάσεις για να αποκτήσουμε αυτά που θέλουμε μεσοπρόσθεσμα.

Η θέση του Δία

Παρόλο που ο Δίας στον Αιγόκερο δεν είναι στον ιδανικό του πλανήτη θα βοηθήσει να καταφέρουμε ένα μεγάλο στόχο μας, να ικανοποιήσουμε μια φιλοδοξία μας αλλά και να κάνουμε καινούργια επιχειρηματικά ανοίγματα. Η επιτυχία είναι πολύ κοντά, αν φυσικά κινηθούμε στο πνεύμα του Αιγόκερου, δηλαδή, συνετά, μελετημένα, πειθαρχημένα και χωρίς να παραβούμε αξίες, νόμους και κανόνες! Κάποιοι μπορεί να γίνουν γνωστοί, να απογειώσουν την καριέρα τους, άλλοι να δικαιωθούν, από μια τους προσπάθεια κι άλλοι να ανέλθουν στην ιεραρχία.

Τα τρία τυχερά ζώδια

Η εύνοιά του θα είναι περισσότερο φανερή κυρίως στους γήινους και δευτερευόντως στα ζώδια του αέρα. Έτσι, λοιπόν, Παρθένοι Ταύροι και Αιγόκεροι θα πάρουν το µεγαλύτερο κοµµάτι της βοήθειάς του, αν και στους Αιγόκερους θα είναι λίγο… κουτσουρεµένη, λόγω του ότι ο Κρόνος και ο Πλούτωνας τη… φθείρουν κατά κάποιον τρόπο.

Παραπονεμένοι δεν θα μείνουν ούτε οι Σκορπιοί, οι Ιχθύες και οι Καρκίνοι.

Γεύση από όλα αυτά που θα έρθουν θα πάρουν κάποιοι από σήμερα.

Αιγόκεροι, δεν έχετε παρά να δεχθείτε τα δώρα που σας παρέχει το σύμπαν για να πετύχετε τις επιδιώξεις σας.

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, έχετε κάθε λόγο να χαίρεστε, καθώς οι κόποι σας σε δουλειά κι όχι μόνο αποδίδουν καρπούς. Απλά παράλληλα μην αμελήσετε πρακτικά ζητήματα που μπορεί να επηρεάσουν την έκβαση των  προσπαθειών σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ερωτικά και οικονομικά ανοίγονται νέες ενιαφέρουσες προοπτικές.